Albaraque Naturopatia

ACOMPANYAMENTS A LA SALUT AMB TÈCNIQUES NATURALS

Albaraque Naturopatia:

 

Albaraque Naturopatia Banyoles


“Els acompanyaments Albaraque pretenen donar les eines per tal de poder anar una mica més enllà de l’evident, saber identificar què és el que el nostre cos ens està comunicant i reconèixer quins recursos naturals tenim a l’abast per a treballar-ho.”

Ho fem a través de consultes en format de trobades virtuals. Després d’una profunda entrevista inicial entrego una proposta de tractament natural, totalment personalitzada i adequada a les teves circumstàncies.

L’objectiu és fer un treball d’arrel, integrant diverses tècniques i entenent a la persona com un sistema en què totes les parts es relacionen i s’influencien (percepció holística).

Les tècniques naturals utilitzades sempre són totalment respectuoses amb els processos del nostre cos, per tant, l’objectiu és donar-li un empenteta  i estimular-lo a activar els propis mecanismes per a recuperar de nou l’equilibri homeostàtic natural.

Plantes medicinals, bolets, flors de Bach, sals de Schüssler, olis essencials, oligoelements i d’altres complements seran part d’aquest tractament natural, en el qual també és important incorporar una sèrie de pautes en relació amb els nostres hàbits i un important treball conscient d’avaluació del nostre sentir. Vetllar per un equilibri emocional és clau per acostar-nos cap al tan anhelat benestar.


Albaraque Naturopatia t’acompanya en tota mena de desajustaments (i no és incompatible amb altres mètodes):

  • Problemes de circulació
  • Irregularitat digestiva
  • Afeccions hepàtiques
  • Nerviosisme, estrès, angoixa
  • Dèficits cognitius
  • Deteriorament de teixits 
  • Desequilibris hormonals
  • Debilitat immunológica
  • Afeccions respiratòries, etc.

Ofereixo també un tipus d’acompanyament en el qual no és necessària l’evidència que alguna cosa no funciona. Un acompanyament dirigit a persones que vulguin afavorir el manteniment de la salut, en el que treballem fent un drenatge de l’organisme adequat a tu i reforçant el terreny de base, despertant consciència sobre la nostra naturalesa i necessitats.


Tens més informació a wwww.albaraque.com, no dubtis a contactar amb mi si  t’encaixa i creus que és el que necessites, o bé, si et sorgeix qualsevol qüestió o curiositat al respecte. Et donaré resposta en menys de 48 hores.

“La millor medicina de totes és ensenyar a la gent com no necessitar-la”  Hipòcrates.


 

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *