ALLS RIBAS

Alls - Cargols - Fruits secs

 

alls ribas Banyoles

 


Som una empresa situada a Banyoles (Pla de l’Estany). Ens dediquem a l’envasat i comercialització d’alls.

La nostra empresa treballa bàsicament amb els alls vermells. Aquests alls antigament es conreaven a les terres banyolines. Actualment, degut a l’escassetat d’aquests alls a la nostra comarca, els fem arribar de La Mancha, els comprem pagesos manxecs. Aquest all, l’all vermell, és ideal per fer l’allioli i per a la cuina.

També treballem amb alls blancs, però només per a algun client que ens ho demana expressament. Els alls blancs no són tan apreciats degut a que el seu gust no és tant accentuat com el de l’all vermell. Tot i això, hi ha zones on els prefereixen.
En plena collita (mesos de juliol i agost) emmagatzem els alls en càmares frigorífiques per a la seva perfecta conservació, això ens permetrà de poder-los consumir més endavant (novembre-maig). En rebre els alls, nosaltres els netegem i classifiquem per així poder-los lliurar en les millors condicions. Una vegada nets i classificats en funció de la seva qualitat i del seu tamany, els envasem en diferents formats.


La nostra empresa també es dedica a la distribució de cargols.

Cada cargol que surt dels nostres magatzems ha estat escollit un a un per comprovar que estan en perfecte estat i que les seves closques estan perfectament dures. En aquests moments estem servint a restaurants, botigues i magatzems de les comarques gironines.

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà.