Ànima Mindfulness

Mindfulness per a una Vida Plena

Ànima-Mindfulness”

Ànima-Mindfulness

Ànima-Mindfulness t’ofereix cursos, retirs i sessions individuals de Mindfulness per a que puguis conèixer, integrar i aplicar les tècniques de l’atenció plena a la teva vida, reduint el teu estrès i ansietat, experimentant un major benestar i descobrint la calma i l’equilibri que se’n deriven.

 

Vols aprendre a meditar?

Vols conèixer-te millor a tu mateix?

Vols experimentar la calma i l’equilibri interiors?

 

Ànima-Mindfulness

Descobreix-ho amb els nostres cursos, retirs i sessions individuals. En ells hi trobaràs l’ampli conjunt de tècniques del Mindfulness, on es treballen la consciència corporal, meditacions amb diferents focus i exercicis d’autoconeixement per aprendre a identificar els nostres patrons mentals i emocionals, veure’ls amb perspectiva i modificar-los si cal. Que ens entrenen per connectar amb la calma i el benestar profund que és la nostra essència. Que ens fan presents allà on som, en el que fem, connectant-nos amb la plenitud de la vida i ens donen eines per encarar els reptes del dia a dia.

El Mindfulness va sorgir fa quaranta anys com un protocol clínic de la Facultat de Medicina de la Universitat de Massachussets per tractar l’estrès, l’ansietat i el dolor crònic i des d’aleshores no ha deixat de sumar evidències científiques sobre la seva millora en el benestar de les persones. Per això avui està àmpliament estès en els sectors de la salut, l’educació i fins i tot l’empresa dels països desenvolupats. Sense rituals, mantres, túniques ni creences. Tan sols exercicis senzills de moviment conscient, de meditació guiada i de reflexió.

Experimenta en tu mateix la sensació de benestar i equilibri que es deriva de la integració de la ment, el cos i les emocions. Per viure la vida amb major intensitat i profunditat, amb plena consciència.

Els cursos són impartits per Marta Casarramona, amb més de quinze anys de trajectòria dins del món del ioga, la meditació i el Mindfulness. Instructora de meditació des del 2009 i Màster en Mindfulness per l’Institut Gestalt de Barcelona.

Ànima-Mindfulness

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *