Besalú

La ciutat medieval

Besalú, LA CIUTAT MEDIEVAL, està a la comarca de la Garrotxa, però geogràficament molt prop de Banyoles. Amb cotxe, a uns 15 minuts. A l’Edat Mitjana, Besalú va ser seu d’un important comtat independent. Compta amb un conjunt històric-artístic medieval considerat com una de les mostres més importants i singulars dels conjunts medievals de Catalunya.

El majestuós pont romànic sobre el riu Fluviá és un altre dels vestigis del Comtat de Besalú, que juntament amb el de Barcelona, Ripoll i el de Girona, va veure el naixement de la nació catalana. No solament pels monuments s’ha de valorar Besalú, sinó també per l’aire medieval que ofereixen els seus carrers plens de records. Més info. aquí.

En aquest POBLE MEDIEVAL, se celebren diverses fires i mercats artesans durant l’any. Si estàs per la zona, mira si pots visitar-ne alguna.


Besalú, LA CIUDAD MEDIEVAL, está en la comarca de la Garrocha, pero geográficamente muy cerca de Banyoles. En coche, a unos 15 minutos. En la Edad Media, Besalú fue sede de un importante condado independiente. Cuenta con un conjunto histórico-artístico medieval considerado como una de las muestras más importantes y singulares de los conjuntos medievales de Cataluña.

El majestuoso puente románico sobre el río Fluviá es otro de los vestigios del Condado de Besalú, que junto con el de Barcelona, Ripoll y el de Girona, vio el nacimiento de la nación catalana. No sólo por los monumentos se tiene que valorar Besalú, sino también por el aire medieval que ofrecen sus calles llenas de recuerdos. Més info. aquí.

En este PUEBLO MEDIEVAL, se celebran muchas ferias y mercados durante todo el año. Si estás por la zona, intenta visitar alguna.


Besalú, THE MEDIEVAL VILLAGE, is in the Garrocha region, but geographically very close to Bañolas. By car, about 15 minutes. In the Middle Ages, Besalú was the seat of an important independent county. It has a medieval historical-artistic ensemble considered one of the most important and unique examples of the medieval ensembles of Catalonia.

The majestic Romanesque bridge over the Fluviá River is another of the vestiges of the County of Besalú, which along with that of Barcelona, Ripoll and that of Girona, saw the birth of the Catalan nation. Besalú has to be valued not only for the monuments, but also for the medieval air that its streets full of memories offer. More info here.

In this MEDIEVAL VILLAGE several fairs and craft markets are held during the year.

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Besalú 17850 CT ES
Com arribar-hi