Can Pericus

Gastrobar

Can Pericus Gastrobar

Can Pericus era com es coneixia popularment la casa pairal de la nostra família a la plaça de les Rodes de Banyoles. Antigament, a la planta baixa, hi havia la carnisseria i la taverna, que eren el negoci de la família Roca.

L’any 2015, amb l’energia de la Kimi, l’experiència d’en Pere, els coneixements d’en David i la visió avantguardista d’en Quim, va començar un nou projecte. Conservant-ne el nom original i mantenint l’essència d’aquells inicis, podem dir que avui Can Pericus és exactament allò que volíem que fos.


Som detallistes i ens agrada fer les coses ben fetes. La nostra cuina és local, tradicional però moderna, home-made i amb productes ecològics. A la cuina som exigents i meticulosos, originals, passionals, moderns i sobretot; diferents. A la sala som detallistes, atents i amables.

Si busques una alternativa gastronòmica que no et deixi indiferent i menjar bé amb producte de qualitat en un espai bonic i tranquil, som el teu gastrobar.


Som un local familiar i proper amb una atmosfera cosmopolita que pot transportar-te a qualsevol indret del món. La nostra inspiració prové de les experiències gastronòmiques que hem viscut a ciutats tan diferents com Girona, París, Londres, Nova York, Madrid, Berlín, Barcelona, Amsterdam o San Francisco. A Can Pericus, qualsevol visitant podrà gaudir d’un espai on compartir i formar part de totes aquestes sensacions i vivències.


Fem amanides, tapes, embotits, formatges, pastissos, frankfurts, sucs i batuts naturals… Ah, i hamburgueses, el nostre plat estrella: fetes diàriament a l’obrador de la Xarcuteria Pere Roca.

Interior · Terrassa amb estufes · Take away

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *