Carme Badosa

Acupuntura i Teràpies naturals

Coneix el funcionament particular del teu cos per cuidar-te com tu necessites

La Teràpia Constitucional Coreana basa la seva filosofia en què la constitució de cada un de nosaltres necessita uns hàbits específics pel que fa a tractaments, alimentació i exercici. Cuidar aquests tres aspectes apotarà harmonia a tots els teus òrgans, afavorint el bon funcionament del cos, i t’adjudarà a resoldre o atenuar els teus problemes de salut.

Treballo la teràpia constitucional coreana, una filosofia que té en compte les diferències que es donen d’una persona a una altra segons la capacitat funcional dels seus òrgans.

La constitució de cada persona és genètica i defineix la seva manera de ser,  el seu caràcter innat, quines són les seves virtuts i les seves debilitats físiques i psíquiques.

Els hàbits de vida saludable varien segons la constitució de cada u i treballar-los segons sigui necessari ajuda a mantenir l’harmonia. Aquesta es manifestarà amb un augment de la vitalitat i del benestar emocional, proporcionant més pau interna i, per tant, una disminució de l’ansietat pels qui la pateixen. A més, l’envelliment del cos serà més lent.


TERÀPIES

Treballo sobre la causa del problema, segons la constitució de cada persona, i d’acord amb el principi de la circulació del Qi, pilar de la medicina oriental. Ofereixo un ventall d’opcions terapèutiques que sumen, es complementen i es reforcen mútuament: acupuntura coreana, manopuntura, moxibustió, ventoses i massatge.

QI GONG

És una activitat física que integra el cos, mitjançant el moviment i la postura, la respiració diafragmàtica i la ment atenta i focalitzada, amb l’objectiu d’aconseguir benestar físic, emocional i mental. És apte per a qualsevol edat i condició física i no és necessari haver -lo practicat abans.

 

ALIMENTACIÓ

Cada constitució necessita nodrir-se d’uns aliments i allunyar-se d’altres per aconseguir harmonia en les funcions dels òrgans. Et dono pautes sobre el tipus d´aliments que et són favorables, aquells que has d’intentar evitar, així com la distribució que n’has de fer en els àpats.

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Carrer de Sant Martirià 177
Banyoles 17820 CT ES
Com arribar-hi