Carme Renalias

Teràpia Biodinàmica Craneosacral
Cal Correu (nucli antic) - Fontcoberta

Carme Renalias

La Terapia Biodinàmica Craneosacral no tracta els símptomes o la patologia, sinó que treballa amb la capacitat de canvi inherent del sistema per a reorganitzar-se i autosanar-se.


 

La Teràpia Biodinàmica Craneosacral és recomanable per a totes les edats, desde nadons fins a gent gran.

Ens ajuda a orientar-nos tant internament com cap a l’exterior i ens permet viure més plenament el que estem vivint.

A qui vol relaxar-se.

A qui es troba bé.

A qui vol retrobar-se.

A qui ha perdut el sentit de les coses.

A qui té dificultats.

A qui pateix símptomes relacionats amb l’estrés, operacions, accidents, traumes:
ansietat, dolor, cansament, insomni, por, angoixa, estat d’alerta, falta de concentració…

A qui necessita recuperar l’equilibri físic i/o emocional: qualsevol dolor físic o emocional que no es recuperi per si sol (mal de caps, mal d’esquena, problemes de digestió, tensió general, ràbia, tristesa,…)

A qui està vivint processos de canvi: separacions, pèrdua, mort, naixement, desorientació, malaltia, canvis en la dinàmica familiar, transicions, vellesa, esdevenir mare, adolescència…

Acompanyament en l’embaràs, el part i la criança: aquest és un temps molt important tant pel nadó, com per la mare i el pare i també per la resta de la familia. Les coses no sempre van com la naturalesa o nosaltres ho haviem planejat i pot ser un temps de confusió, estrés i dificultats. Retornar a l’harmonia i a la salut és molt important per a poder crear un vincle sa i prevenir dificultats de salut i comportament més endavant.

 


 

 

En la Terapia Biodinàmica Craneosacral es treballa des de la salut.
I la salut està en el moviment, en el moviment constant de tots els teixits i fluids del cos, en el moviment del nostre sistema nerviós que pot regular-se d’acord amb les necessitats del present, en el moviment de les nostres emocions i el moviment dels nostres pensaments.
El moviment és salut.

En la Teràpia Biodinàmica Craneosacral el terapeuta fa contacte suau amb el cos del client amb les mans i escolta el moviment cíclic que es nota tant en els teixits del cos com en el camp electromagnètic que el rodeja. Aquest moviment cíclic s’anomena Respiració Primària i mostra la capacitat inherent de l’organisme de sempre retrobar la matriu original de la salut.

El terapeuta escolta des de la quietud el que està passant en el present

I és amb aquesta escolta des de la quietud, des d’aquest lloc on no hi ha judicis ni demandes, que el propi sistema del client pot també estar present amb la seva pròpia historia i en aquest moment té opció de canviar-ho, de deixar-ho anar i per tant de renéixer en la seva biografia.

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà.