CLÍNICA SALUS INFIRMORUM

Clínica Salus Infirmorum


Assistència sanitària de qualitat, humana i professional, a Banyoles

La Clínica Salus. pertanyent a l’Institut de Religioses de Sant Josep de Girona, ja fa més de 50 anys que ofereix els seus serveis sanitaris a la ciutat de Banyoles (Comarca del Pla de l’Estany, Girona).

El nostre Centre disposa d’un ampli ventall de serveis clínics i especialitats mèdiques per tal d’oferir una atenció sanitària completa, sense haver de desplaçar-se a Girona: des de consultes externes, ambulatòries, servei d’urgències 24 hores o hospitalització, fins a un reputat servei sociosanitari amb places de llarga estada i hospital de dia per a les persones que requereixen una atenció específica i continuada.

Atenem a particulars (privats o amb assegurança mèdica) i pacients del Servei Català de la Salut i els oferim, d’acord amb la missió, visió i valors de l’Institut, una atenció integral, tot conciliant la vessant humana i de qualitat de l’assistència amb el desenvolupament dels avenços científics. Comptem amb professionals compromesos amb els valors de respecte a la persona, tracte proper i personalitzat, responsabilitat i acompanyament al malalt.


SERVEIS DE DIAGNÒSTIC I SUPORT

 

– RADIODIAGNÒSTIC: ECOGRAFIES I ORTOPANTOGRAFIES
– ENDOSCÒPIA DIGESTIVA
– PROVES D’ESFORÇ
– LABORATORI D’ANÀLISIS CLÍNIQUES
– FARMÀCIA HOSPITALÀRIA
– ECOGRAFIES CARDIOLÒGIQUES I UROLÒGIQUES


Consultes externes | Hospitalització d’aguts i sociosanitària | Hospital de dia | Convalescència | Pastoral de la salut | Treball Social | Urgències 24 hores


Llegeix els articles que Clínica Salus Infirmorum escriu per a L’HAM aquí.

Valoració

  1. Test, just a test

    La Clinica Salus. pertanyent a l’ Institut de Religioses de Sant Josep de Girona, ja fa mes de 50 anys que ofereix els seus serveis sanitaris a la ciutat de Banyoles (Comarca del Pla de l’Estany, Girona). El nostre Centre disposa d’un ampli ventall de serveis clinics i especialitats mediques per tal d’oferir una atencio sanitaria completa, sense haver de desplacar-se a Girona : des de consultes externes, ambulatories, servei d’urgencies 24 hores o hospitalitzacio, fins a un reputat servei sociosanitari amb places de llarga estada i hospital de dia per a les persones que requereixen una atencio especifica i continuada. 

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Passeig de Mossèn Lluís Constans 130
Banyoles 17820 CT ES
Com arribar-hi