Codelearn Banyoles

Acadèmia d'anglès

 

Codelearn


Amb el mètode Codelearn, ja són més de 1500 alumnes a tot Catalunya, que estan experimentant els beneficis d’aprendre a programar d’una manera fàcil i divertida.
A partir dels 7 anys, utilitzem un mètode propi per desenvolupar el pensament computacional. Una eina imprescindible per superar els reptes del present i del futur!
També oferim Casals en èpoques no lectives, com Setmana Santa, Nadal o a l’estiu.
Visita el nostre web codelearn.cat/banyoles  per a més informació.

Codelearn

Per què aprendre programació?

Codelearn neix amb la voluntat d’ensenyar i difondre el pensament computacional i la programació als nens i adolescents.

El món actual presenta reptes molt importants per als nostres joves i és la nostra responsabilitat de dotar-los dels coneixements i habilitats claus perquè puguin tenir èxit en un present i futur cada vegada més competitiu.


El mètode codelearn

Què he de saber abans de començar?

A qui va dirigit el programa Codelearn?

Actualment està pensat per a joves i nens a partir que sàpiguen llegir amb facilitat, aproximadament a partir dels 7 anys i fins els 18.

El nostre mètode està adaptat a totes les edats, i cadascú avança en el programa segons el seu ritme. D’aquesta manera, els nens a qui els costi menys tindran sempre un repte al seu nivell i els que tinguin més dificultats podran anar més a poc a poc sense por de quedar-se enrera.

Quan em puc apuntar?

La matrícula sempre està oberta! En qualsevol moment us podeu incorporar al programa ja que cada alumne avança al seu ritme. Però, com en els idiomes, com més petits comencen, millor. Tindran temps d’aprendre més coses i d’assimilar-ho més profundament.

Quin és l’horari de Codelearn?

Codelearn és una extraescolar semipresencial. Gràcies a la nostra plataforma online, els alumnes treballen des de casa resolent els exercicis que se’ls plantegen d’acord al seu nivell i edat.

Les classes presencials no són classes magistrals, sinó més com una tutoria o un seguiment personalitzat. Tenen una durada aproximada d’1 hora setmanal, i pots venir quan et vagi millor! En general els nostres centres estan oberts totes les tardes de dilluns a divendres (consulta l’horari del teu centre més proper). Com que l’aprenentatge és personalitzat, cadascú pot venir el dia i hora que li vagi millor. De totes maneres, intentem agrupar els nens i nenes d’edats semblants per a què puguin compartir l’experiència de l’aprenentatge, fer amics i participar d’activitats de grup.

Què he de portar?

Per poder-se apuntar és necessari disposar d’un ordinador portàtil que el nen portarà a classe i també utilitzarà per treballar des de casa. També necessitarà disposar de connexió a Internet per accedir a la plataforma des de casa. No cal instal·lar cap programa al portàtil ja que es pot accedir a la plataforma des de qualsevol navegador d’Internet (per exemple  el Firefox o el Chrome).

En cas de no disposar d’ordinador portàtil, es pot llogar-ne un de Codelearn per a fer-lo servir mentre s’està al centre. No obstant, el que recomanem és que portin el seu, i això sigui la última opció.

Quina és la dedicació recomanada?

A banda de la sessió presencial, per tal d’optimitzar l’aprenentatge, recomanem que els nens es connectin uns 15-20 minuts a la plataforma de Codelearn de forma periòdica, de 4 a 7 dies a la setmana per realitzar els exercicis proposats. Penseu que a l’igual que els idiomes o aprendre a tocar un instrument, com més es practica més aviat s’assimila.

Quin és el preu? Hi ha descomptes?

Hi ha descomptes en cas d’apuntar més d’un germà d’una mateixa família, per al segon i tercer germà.

També sol haver-hi descomptes en cas de pagar de forma trimestral o anual, en comptes de mensual.

Com que el preu pot variar depenent de si hi ha alguna promoció vigent al centre, el millor és que ens visiteu o us poseu en contacte amb el centre on voleu anar per a demanar-ho. Podeu accedir a la pàgina de cada centre des del menú superior de la web. Allà trobareu les dades de contacte, i també un formulari per si voleu demanar informació o inscriure’s de forma online.

Hi ha algun certificat que acrediti el nivell que assoleix l’alumne?

Sí. Des de Codelearn impulsem les certificacions de nivell amb l’objectiu de poder acreditar al món laboral els coneixements que s’obtenen. Hi ha tres nivells, A, B i C, i calculem que cadascun requereix d’almenys tres anys d’estudi i pràctica seguint el nostre pla d’estudis.

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *