Consell Esportiu del Pla de l’Estany

Fent esport, fem salut!

 

Consell Esportiu del Pla de l’Estany


El Consell Esportiu del Pla de l’Estany és una entitat privada, sense ànim de lucre, formada per centres educatius, associacions de famílies, entitats esportives, ajuntaments i el Consell Comarcal del Pla de l’Estany. L’entitat es dedica al foment, la promoció i l’organització de l’activitat física i esportiva escolar i popular a la comarca, a l’organització de cursos de formació i a la gestió de serveis inherents, obligatoris o complementaris de l’àmbit de l’activitat física i l’esport. Treballem des d’una visió comunitària, de cooperació i de treball amb xarxa procurant garantir la qualitat en el servei i a les activitats programades.

 

Consell Esportiu del Pla de l’Estany

La nostra missió:

  • Promocionar l’esport i l’activitat física a la comarca del Pla de l’Estany.
  • Impulsar el coneixement i la formació en l’àmbit de l’activitat física, l’esport i la salut.
  • Contribuir al desenvolupament físic, psíquic i social de les persones i del seu entorn, amb especial atenció a aquells col·lectius més desfavorits.
  • Conscienciar a la població dels beneficis de la pràctica esportiva regular i de les repercussions positives sobre la seva salut i el seu benestar personal.
  • Organitzar activitats i gestionar serveis que contribueixin a la salut integral de la població i facilitar l’accés a tots els col·lectius.
  •  Incidir especialment en l’educació i en la transmissió de valors.

La nostra visió:

  • Esdevenir un referent en matèria de la promoció esportiva, d’activitat física i de salut a la comarca del Pla de l’Estany garantint la diversitat en la oferta per a qualsevol franja d’edat de la població i adequant-la a les seves necessitats.
  • Augmentar la participació i hàbit de pràctica d’activitat física regular entre la població de la comarca per la millora de la seva qualitat de vida.
  • Esdevenir el principal òrgan de suport en termes de servei, gestió i si s’escau execució de la promoció de l’activitat física, l’esport escolar i popular dels Ajuntaments i Consell Comarcal amb vinculació i coordinació amb les entitats del territori

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *