CURÓS ESPIGULÉ

Assessoria

CURÓS ESPIGULÉ ASSESSORIA BANYOLES

CURÓS ESPIGULÉ ASSESSORIA BANYOLES

ASSEGURA EL QUE T’IMPORTA AMB CURÓSESPIGULÉ

 

PARTICULARS:

Vehicles, Llar, Vida, Comunitats, Assistència en viatge, Assistència mèdica, Accidents

EMPRESES:

Industrial/PIMES, Comerços/Oficines, Hotels/Cases Rurals, Transport, Ciber riscos, Vonveni accidents/Vida, Col·lectiu accidents/Vida, Responsabilitat civil general, Responsabilitat medioambiental, Incapacitat temporal autònoms, RC d’administradors i directius


La Corredoria Curós-Espigulé va iniciar la seva activitat el 1965. En un principi la denominació comercial era Agencia CEC, i es dedicava a gestoria i a mediació d’assegurances. La van fundar Salvador Curós Bartrina i Josep Espigulé Subirós.

A partir de l’any 1983, es dedica exclusivament a la mediació d’assegurances, a causa de la seva complexitat i per buscar una millor professionalitat i assessorament personalitzat en el moment de la contractació i en la tramitació de sinistres.

També s’han incorporat a l’empresa Miquel Espigulé Serrat, Àngels Curós Farjas, Xavier Curós Farjas i Jordi Espigulé Llover.

Actualment compta amb un equip humà de divuit persones, amb un reciclatge constant, que permet a la corredoria estar al dia per oferir el millor servei al client.

Des de l’inici, s’han negociat productes exclusius amb les millors entitats asseguradores del mercat, per adaptar-se als temps, als preus i a les garanties.

 

EXPERIÈNCIA

La Corredoria d’assegurances Curós-Espigulé va iniciar la seva activitat el 1965. Actualment centra tots els seus esforços en la mediació d’assegurances i l’assessorament persoanlitzat.


PROFESSIONALITAT

Som una empresa formada per setze professionals, amb un reciclatge constant, que permet a la corredoria estar al dia per oferir el millor servei al client.


 

 

 

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

HORARIS Dilluns - Dijous 9:00 - 14:00 15:00 - 18:00 Divendres 9:00 - 15:00