DONA REAL

Moda inclusiva onlina

dona real


Moda inclusiva

Marques de qualitat

Botiga online de moda i complements


Enviaments gratuïts

 


Qui som, què fem?

tt dona real és una botiga d’ofertes en moda inclusiva i complements per a tot tipus de dones, de totes talles i diferents graus d’aptitud. És activa, compromesa, inquieta, cuida els detalls i ofereix novetats i promocions constants. Els orígens familiars en el món del tèxtil, ha sigut una gran ajuda a l’hora de buscar uns productes de molt bona qualitat a bon preu.

Treballem amb  marques amb molts anys d’experiència i d’altres de més joves però totes  són primeres marques en el seu terreny de proximitat i tenen cura per sobre de tot, la qualitat dels seus productes sense oblidar el disseny i funcionalitat. Volem que qualsevol dona  trobi alguna cosa que li interessi a tt dona real

Fem una descripció detallada de cada peça de roba i també assenyalem els detalls que la fan més còmode per a diversitats funcionals o activitats diàries. Trobareu també cosmètics, roba interior i turbants especialment pensats per a dones que passen per algun tractament agressiu o mastectomia. Totes ens mereixem anar còmodes i veure’ns elegants. Si ens veiem bé ens sentim millor.

Presentem  conjunts complets  amb un toc personal i amb models de diferents talles i característiques per a ajudar-vos en la tria d’un conjunt o només d’una peça per a conjuntar amb peces del vostre armari.

Tenim un servei d’assessorament personal  gratuït i específic segons les vostres necessitats, a l’apartat de contacte i al correu electrònic  info@ttdonareal.com on podeu plantejar-nos els vostres dubtes sobre algun producte en particular.


L ‘apartat CLUB tt  hem volgut dissenyar-lo com un espai de trobada amb la cultura i l’actualitat. Hi trobaràs escrits d’experts amb recomanacions i articles molt diversos. Hi ha activitats, lectures, restaurants, curiositats o investigacions. També anirem informant-vos de la història, curiositats i característiques dels fabricants que tt dona real ofereix.


 

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *