El cuiner

Cuiner a domicili

 

El Cuiner a domicili, una bona solució per a les vostres 

celebracions.

 

El Cuiner a domicili, és un servei que ofereix una solució a les vostres celebracions, ja sigui per a grups grans de fins 250 comensals o per a grups petits. Adaptem els menús a les vostres necessitats i requreriments.

El concepte de El Cuiner a domicili, no és cap invent nou. Antigament, i sobretot a les zones rurals ,la gent no anava a fer els seus “convits” als restaurants sinó que les celebracions amb dinar se solien fer a casa. Preparar un dinar de festa major per  a vint o trenta persones era tot un enrenou, per això moltes famílies llogaven els serveis de “La Cuinera” que venia amb el seu davantal gran i blanc, amb els seus utensilis de cuina personals, prenia possessió de la cuina de casa i elaborava aquell dinar tant exquisit, amb aquell pollastre rostit a la cassola de fang en els fogons de llenya i altres menges delicioses.

L’objectiu del projecte El Cuiner és recuperar el concepte de “La Cuinera” d’abans, venir a casa vostra, prendre possessió dels fogons amb tota la confiança que us donarem un servei de bona qualitat: una cuina feta amb productes frescos del país i elaboració pròpia i casolana. Una cuina amb sabors tradicionals mediterranis de l’una i l’altra ribera.


 

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà.