ELECTROFLUXE

Econergia en moviment

Canvi tarifari de l’electricitat eines per ser més eficients energèticament

 


Enginyeria, assessoria energètica, instal·lacions fotovoltaiques, mobilitat elèctrica i energies renovables


 

COOPERACIÓ

Som partidaris de l’economia compartida , cooperem i col·laborem amb empreses contínuament per satisfer al màxim les necessitats de cada projecte.

QUALITAT I PROFESSIONALITAT

Cuidem fins l’últim detall, donant el màxim de garanties i oferent el millor servei, essent el màxim d’àgils possible.
Creiem en el que fem.

GENEROSITAT

Ens agrada compartir el nostre coneixement amb clients i col·laboradors, intentem ajudar els més necessitats i col·laborem en projectes de forma altruista.


 

ELECTROFLUXE, S.L. és una empresa catalana, ubicada a la província de Girona, a la comarca del Pla de l’Estany, en un poble idíl·lic envoltat de naturalesa i biodiversitat ecològica, registre vivent de la cultura agropecuària del nostre país, Orfes.

ELECTROFLUXE, S.L. neix de la unió d’esforços, coneixements, experiències i valors dels nostres joves fundadors; Jordi Punset Pagès i Pau Viella Andreu.

A ELECTROFLUXE, S.L. som experts i un referent en l’estudi, l’aplicació i el desenvolupament de les energies renovables, amb una llarga experiència en el disseny i instal·lació de projectes fotovoltaics per autoconsum, tant en l’àmbit residencial (individual o compartit), com en l’àmbit empresarial.


Canvi tarifari de l’electricitat: eines per ser més eficients energèticament

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *