Elisabet Aulet

Psicòloga i psicoterapeuta

Teràpia individual (online i presencial) – Teràpia parella – Conferències i formacions – Serveis per a psicòlegs i professionals

 

El meu treball consisteix a adaptar la teràpia a la persona que tinc davant. Per què? Perquè passem per situacions similars, però cadascú té la seva forma de viure-ho i necessitem crear els nostres propis camins per a anar avançant. Sentint aquest canvi com alguna cosa natural. Per això, utilitzi diferents eines psicoterapèutiques per a ajudar-te a reconèixer i a utilitzar tots els recursos que tens com a persona.

Després de la teràpia, sentiràs que tens més recursos per a fer front a situacions complicades i que has après noves formes de pensar i funcionar que t’ajuden a veure’t més valenta, autèntic i capaç.


Com treballo?

Teràpia centrada en la persona. Construïm junts el pla de treball que seguirem perquè el procés terapèutic s’adapti a tu.

Amb la teva implicació, aconseguirem canvis a partir de la 3a–5a sessió

Treball entre 10 i 14 sessions.

Utilitzo tècniques creatives, vivencials i pràctiques.

Eficàcia i Rigor. Experiència en investigació i formació.

Sessions online i presencials.


Teràpia individual

Vols trobar les teves pròpies eines i recursos?

Amb la psicoteràpia un aprèn a avançar “lleuger d’equipatge” a través de les crisis i dificultats. Se sent més preparat per afrontar els canvis i opta per solucions més eficaces.

Teràpia de parella

Vols una relació de parella saludable i valent?

Les parelles saludables i valentes mantenen una òptima connexió emocional, intimitat, sexualitat i, principalment, amistat. És així perquè comparteixen una comunicació de qualitat i més fluïda.

Formacions i conferències


¡Motiva’t i Troba!
Per a mi transmetre no té efecte si qui escolta no entén el “com” fer. Per això en les conferències veurem en to pràctic i directe les eines efectives i senzilles que necessitem en el nostre camí al benestar i a les relacions i comunicació saludables. Perquè caminis lleuger i conscient, amb solucions, energia i autoconfiança.
Troba la que més s’adapti a tu.

Assessorament per a psicòlegs i professionals

Aprendre és molt més que conèixer teories, l’important és com dominar el nostre ofici.

Dominar el nostre ofici no és sempre fàcil. Sorgeixen dificultats, problemes, situacions complicades, bloquejos davant determinats casos que ens impedeixen aconseguir els objectius amb els nostres clients o usuaris.

Els que tenim el plaer i el repte de treballar millorant la qualitat de vida d’altres, sabem que tenim la gran responsabilitat d’estar a l’altura de la situació.

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *