ELS MAJORDOMS

Gestió de lloguer turístic

Tens una casa amb encant?

 

Treu profit de la teva casa de vacances sense deixar-ne de gaudir: a Els Majordoms gestionem el lloguer turístic de la teva casa quan no la fas servir.


Demana una estimació sense compromís. Farem un estudi del rendiment del teu espai basant-nos amb l’ubicació, la capacitat i el número d’habitacions i altres facilitats de la casa com jardí, piscina, etc.


ELS NOSTRES SERVEIS

Gestió de perfils i reserves

Fotografia professional, creació de perfils a vàries plataformes de lloguer, gestió de les reserves i actualització del calendari de reserves.

Entrada d’hostes

Domen la benvinguda als clients i els proporcionem tota la informació necessària sobre el teu espai i la zona a on es troba.

Sortida

A la sortida dels clients ens encarreguem de la neteja final i comprovem que la casa estigui en bones condicions. S’ha trencat alguna cosa? Nosaltres contactem els clients i/o plataforma.

Guia de la casa

Fem una guia de la casa amb tota la informació pràctica de la casa i amb recomanacions de restaurants i activitats a la zona.

Servei de recepció

No hi ha aigua calenta? S’ha perdut una clau? Estem disponibles per resoldre qualsevol problema durant l’estada, i ens desplacem per resoldre’ls quan és necessari.

Optimització de preus

Si la demanda és alta, traurem el màxim partit del teu espai. Si és baixa, ens assegurem de tenir el preu just per sota del dels veïns. Actualizar els preus diàriament no només ens aporta més ingressos i més reserves, sinó que també fa que apareguem més amunt als resultats de cerca a Airbnb i Booking.com.

Communicació i selecció d’hostes

Sabem que atraure hostes adequats és de molta importància pels nostres clients. No abusem de l’espai en quant a número d’hostes, i ens dirigim especialment a turistes que respectin tant l’espai com el nostre entorn.

Neteja

Després de cada estada fem una neteja integral de la teva casa. Treballem amb empreses de neteja professionals per garantir una casa neta i fresca per a tots els hostes.

Roba blanca, paper higiènic, etc.

Proporcionem els llençols, les tovalloles i altres productes com paper higièncic, xampús, baietes i fregalls, detergent, etc. als hostes.


INGRESSOS

Commissió

Treballem amb comissió. No tens hostes? Tampoc tens despeses.

Pagaments mensuals

Cada mes liquidem els ingressos del mes anterior menys despesa de neteja i la nostra commissió al teu compte.

65% d’ingressos

Nosaltres fem la feina, tu reps el 65% dels guanys obtinguts dels lloguers.


PER QUE TREBALLAR AMB NOSALTRES?

100% dedicació

La nostra dedicació i l’ús d’eines professionals ens permeten obtenir més reserves.

Parlem 6 idiomes

Ens comuniquem amb els hostes en català, castellà, anglès, francès, holandès i alemany.

Coneixem la província

Ajudem als hostes a trobar activitats que s’ajustin als seus desitjos.

5 estrelles

La gran majoria d’hostes ens han posat 5 estrelles: la nostra nota mitjana és de 4,8 de 5!


 

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *