Estamos enrollados y nos mola hacerlo en la cocina

Experiències gastronòmiques
No som un restaurant i només servim sopar ocasionalment. La cuina és la nostra passió, però no el nostre mode vivendis.
Ens agrada experimentar, tot el que hem après després d’anys de treball en bons restaurants tradicionals o uns altres d’estrella Michelin, ho espremem en les nostres pròpies creacions gastronòmiques. Perquè la fi de les nostres experiències gastronòmques és alimentar la teva ànima de la nostra passió: la cuina.

Viatgem constantment perquè cerquem nous sabors i tècniques culinàries.

Volem sorprendre’t amb plats nous i el nostre aprenentatge és incansable. Per això, totes les experiències gourmet seran sempre una experiència diferent i única per a tu.

No només cuinem, sinó que també dissenyem i creem artesanalment amb ceràmica els recipients on servim el menjar. Per a nosaltres, contingut i continent formen part de la mateixa recepta. En conseqüència, les nostres taules es converteixen en diferents obres d’art. Doncs, cada ceràmica és única amb l’objectiu d’oferir-te, alhora plaer gustatiu i visual. Les ceràmiques formen part de les nostres experiències gourmet.

Sopars originals

Servim sopars originals basant-nos amb la cuina fusió i d’autor. Per tant, per degustar-les bé, oferim un menú de mínim 5 plats gourmet.

Els nostres sopars originals presenten una cuina mediterrània molt contemporània. O sigui, treballem amb de mercat fusionant-los amb tècniques culinàries que hem après d’altres països on hem viscut i viatjat. Així que: receptes tradicionals, salses llatinoamericanes, espècies orientals… Ens va tot: orgies culinàries, kamasutra de sabors, com més innovador, millor!

Atenció!

Necessitem saber si tens alguna al·lèrgia o intolerància, de la resta, ja ens encarreguem nosaltres. Per a cada ocasió elaborem un menú diferent, per això cada sopar és únic. Cuinem en funció del producte de mercat, de la temporada en què estiguem i de la inspiració del xef. En conseqüència, la nostra cuina està en constant evolució.

Dividim les nostres experiències en:

 

Els nostres sopars originals comencen sempre amb PRELIMINARS

Com a bons amants, ens agrada seguir tots els passos per gaudir del plaer més intens. Comencem amb cremes, sorbets, sopes, còctels de verdures… O sigui, inici suau perquè, després, tot entre millor.

 

Els nostres sopars originals solen contenir un o dos ENROLLATS

Els enrotllats són la nostra especialitat, el nostre fetitxe preferit… Per tant, barregem receptes tradicionals amb salses i espècies poc usuals i ho enrotllem tot.

 

Els nostres sopars originals sempre contenen un o dos PECATS DEL XEF

Ja que som open minded i el xef també té ens van altres pecats. Així que presentem plats en miniatura fets amb passió i presentats per oferir plaer visual i sensorial.

 

Els nostres sopars originals sempre contenen un o dos FINAL FELIÇ

Sempre que ens enrotllem, volem acabar amb un final feliç. Sobretot, l’important és quedar-nos amb les ganes de repetir. Irresistible!+

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *