Estudi Pilates Banyoles

Centre multidisciplinari

Estudi Pilates Banyoles

Estudi Pilates

Ens traslladem a un nou local!

Carrer Llibertat, 59, Banyoles!

 

Estudi Pilates Banyoles es un centre multidisciplinari on trobaran el seu espai les persones que volen posar el seu entrenament físic en bones mans de professionals qualificats. I els que es volen certificar en les diverses tècniques per obtenir les titulacions acreditades de les corresponents formacions.

L’objectiu de L’Estudi Pilates Banyoles és reunir els millors professors del sector per tal d’oferir uns serveis d’alta qualitat.

El centre proposa una atenció personalitzada centrant-se enel benestar físic i l’harmonia estàtica de cada persona que vulgui corregir lesions, problemes posturals, desequilibris corporals o senzillament, optimitzar el seu rendiment esportiu o de competició.

Tanmateix proposem allunyar els nostres clients de l’enrenou del dia a dia, sense presses, l’espai i el temps que necessiten dedicar al seu propi benestar, oferint zones de descans, lectura etc..

Anna Sarró

  • AUTHENTIC PILATES™ és la marca que defineix a la pràctica més fidel al mètode original dissenyat per Joseph Humbertus Pilates. Tots els professors certificats en el mètode AUTHENTIC PILATES han sigut alumnes de Romana Kryzanowska, discípula directa de Joseph i Clara Pilates, i designada per ells per difondre aquesta tècnica. La certificació dels professors en el mètode AUTHENTIC PILATES garantitza la correcta pràctica d’aquesta modalitat d’exercici físic. Els professors certificats exerceixen un ensenyament de qualitat assegurada davant les persones que utilitzen la tècnica sense l’aval d’una formació adequada.
  • Per això, abans de prendre una classe de Pilates i per tal d’evitar possibles problemes que poguessin provocar una pràctica superficial o irresponsable de la tècnica, és imprescindible comprovar que el professor escollit ha rebut la seva certificació en el mètode AUTHENTIC PILATES.
Anna Sarró

Anna Sarró neix a Barcelona, on cursa els seus estudis de dansa clàssica de la mà del professor Janusz Smolyski i altres tècniques com espanyol, contemporani, jazz i claqué a l’escola Rosita Segovia.

A partir de l’any 1983 s’especialitza en dansa contemporània estudiant amb Carl Paris, Gerard Collins, Francesc Bravo, Anna Morin, Ray Tadio, Avelina Argüelles, Ramon Oller, Andreu Bresca, Miguel Lopez, etc. On acabarà els seus estudis a New York.

De tornada es titula en el curs Nacional de Medicina aplicada a la dansa (Alcoy) i en pedagogia impartit pels professors de l’escola cubana Alicia Alonso. Actualment, continua perfeccionant la tècnica en múltiples seminaris amb Meria Muñoz, Cesc Gelabert, Cerles Salas, etc.

A partir de 1991 codirigeix l’escola de dansa Clap’s a Banyoles, simultàniament treballa a la llar d’infants Els Patufets i C.O.I.E.T. per a persones discapacitades amb dansa i psicomotricitat.

Del 1996 al 2000 codirigeix l’Eescola de Musica i Dansa de Banyoles i a partir del 2000 treballa com a professora de dansa contemporània a l’Escola Municipal de Dansa de Celrà. Es titula en Hipopresius.

Com a coreògrafa, funda la companyia Domus Dansa l’any 1995 on presenta diverses obres, entre elles: On és en Peter Pan?, Janum, etc. Col·labora amb diverses companyies de teatre, performances, músics, inauguracions, musicals, etc.

L’any 2005 descobreix el mètode Pilates que estudia durant dos anys per rebre la certificació, i fins l’actualitat treballa amb aquest mètode.

Estudi Pilates Banyoles,

 

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *