FIATC

Assegurances

fiact assegurances banyoles

Assegurem benestar

 

Aquest és l’objectiu del nostre grup, amb tres línies d’activitat que acompanyen les persones al llarg de tota la seva vida, assegurances, serveis de salut i serveis residencials per a les persones grans.

 

FIATC Assegurances, previsió global

T’oferim solucions per a que t’avancis a qualsevol contratemps, amb assegurances per a tu i aquelles persones que t’importen, en l’àmbit personal i professional. I ho fem amb oficines a tot el país, ateses per un equip de més de 800 persones, i una àmplia xarxa de mediadors que garanteixen una atenció personalitzada. Una experiència de més de 90 anys i 650.000 clients ens avalen.

Clínica Diagonal, la salud al centre

Clínica Diagonal i els seus centres propis d’atenció exclusiva als nostres assegurats ofereixen un servei integral que cobreix totes les necessitats assistencials d’una família, amb els millors professionals mèdics, mitjans tecnològics avançats i espais creats per oferir el màxim confort.

FIATC Residències, tenir cura de les nostres persones grans

La nostra divisió de residències té com a missió el benestar de les persones grans a través d’una atenció integral, amb professionals, espais i iniciatives orientades a fomentar l’envelliment actiu.

 

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Avinguda Països Catalans 41-43
Banyoles 17820 CT ES
Com arribar-hi