Fisiostany

Ens agrada cuidar-te!
c/ Remei, cantonada Pintor Pigem

 

Fisioestany

 

L’equip humà de Fisiostany és el recurs més valuós i important que tenim i és el que ens permet oferir el tracte acurat i personalitzat que ens defineix.

Som persones que tractem persones i el que volem, per sobre de tot, és retornar als nostres pacients la confiança que ens dipositen en forma de bons resultats i reequilibri retrobat. Volem fer salut.

Entre tots els professionals de Fisiostany abarquem les diferents branques de la fisioteràpia i unim els mitjans de què disposem per abordar tots els casos des de diferents punts de vista i amb metodologies diverses. D’aquesta manera aconseguim que les possibilitats d’èxit augmentin considerablement.

Sílvia Estany i Matamala. Fisioterapeuta. Col. 968

Sílvia Espinosa i Docampo. Fisioterapeuta i Osteòpata. Col. 7309

Anna Ichart i Tomàs. Fisioterapeuta. Col. 6254

Ànnia Feliu i López. Fisioterapeuta. Col.11963

Cristina Morillo i Argelés. Fisioterapeuta. Col.13385

 


 

Fisiostany és un centre de fisioteràpia que té com a objectiu principal trobar la causa inicial que provoca cada lesió per aconseguir reequilibrar-la.

Això sembla més fàcil del que en realitat és, perquè davant d’una lesió el nostre cos té la capacitat de defensar-se i crea mecanismes que ens permeten continuar fent les activitats de la vida diària. Això fa que fixem un mal esquema corporal i, a la llarga, sorgeixin lesions secundàries. Aquestes lesions les ha provocat el desequilibri i sovint dissimulen la veritable causa que ha generat la lesió i en dificulten la rehabilitació.

Per tot això la fisioteràpia ha de ser global i ha de saber valorar, explorar i escoltar el que li passa en realitat al nostre cos. Per poder ser efectiva i eficaç ha de tractar i respectar tota l’estructura humana en general i actuar sobre la primera causa i no només sobre el símptoma que sembla principal però acaba sent secundari.

Sabem que cada persona expressa de manera diferent una mateixa lesió i per això no creiem en els protocols de tractament. Donem un servei adaptat a cada cas i fem un seguiment evolutiu de manera professional i acurada.

Considerem que és molt important formar-nos contínuament per adquirir un ventall de recursos més gran i dur a terme el nostre objectiu amb el mínim de temps possible. Quant més temps passa, les compensacions que fa el nostre cos augmenten.

Estimem la nostra feina. Estimem la fisioteràpia. Creiem en el que fem i creiem en el que som.


Al centre Fisiostany oferim un ampli ventall de tractaments i serveis als nostres pacients:

Rehabilitació- Reeducació del sòl pèlvic – Schroth – Reeducació – Postural Global (RPG)- Acupuntura – Pilates – Masoteràpia – Electroteràpia – Drenatge limfàtic – Osteopatia – Punció seca – Normalització Fascial Múscul – Esquelètica i Visceral


Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *