FISIS

Fisioteràpia i rehabilitació
C. Mn. Baldiri Reixach, 12, Banyoles, 17820

Fisis fisioteràpia i rehabilitació a Banyoles


A FISIS s’ofereix un servei personalitzat amb l’objectiu d’aconseguir el benestar físic dels pacients, utilitzant la tècnica més adequada en cada cas.

Serveis

 

Fisioteràpia Traumatològica:

És l’especialitat de fisioteràpia que tracta les patologies com ara les fractures òssies, luxacions, politraumatismes, lesions lligamentoses i de cartílags, lesions musculars, degeneració articular ( artritis, artrosis ) patologies d’esquena (lumbàlgia, cervicàlgia) ,tendinopaties, pre i post-operatori…

Fisioteràpia Esportiva:

Enfocada a la recuperació i readaptació esportiva del pacient lesionat, també s’actua en la prevenció evitant al màxim el risc de lesionar-se, millorar el rendiment esportiu, l’elasticitat i l’adaptació a l’esforç.

Fisioteràpia Pediàtrica:

Dirigida a nadons i a nens i nenes que presenten un retard general en el seu desenvolupament o problemes de moviment tant congènits com adquirits o que tenen risc que tenir-los.

Massoteràpia:

Tècnica de massatge amb fins terapèutics. El massatge és un estímul físic que provoca reaccions biològiques, metabòliques beneficioses per l’organisme.
• Massatge descontracturant.
• Massatge relaxant.

Tractament Fascial:

Teràpia dirigida a les fascies del cos, on també s’actua indirectament sobre l’aparell locomotor i la resta d’estructures i vísceres.
El seu tractament restableix l’equilibri corporal, elimina els símptomes dolorosos, recupera la funció de l’aparell locomotor, millora la circulació d’anticossos, s’incrementa el subministrament sanguini cap al lloc de la restricció a través de l’alliberació d’histamina, aconsegueix una major aportació sanguínia cap al teixit nervis accelerant-ne la curació.

Tractament de l’articulació temporo-mandibular (ATM):

La ATM és l’articulació que uneix la mandíbula amb el crani i permet, entre altres coses, realitzar els moviments masticatoris.
El tractament va enfocat als desajustos i lesions que pugui presentar aquesta articulació.
Una disfunció en aquesta articulació pot provocar cefalea, vertigen, cervicàlgia, dolor a l’oïda, acúfens…

Tècnica Mc. Conell:

S’utilitzen venes inelàstiques que es col·loquen a la zona a tractar.
El seu objectiu és alinear l’estructura afectada i així aconseguir un correcte posicionament tant a nivell articular, muscular i estabilitzar l’articulació per aconseguir una disminució del dolor i un correcte moviment.

Tecateràpia: WINBACK® THERAPY

La WINBACK® utilitza energia d’alta freqüència no invasiva, el que ajuda a la relaxació dels músculs i millora la mobilitat, alleuja la sensació de dolor i estimula els mecanismes naturals d’ “auto-reparació” del cos aconseguint una rehabilitació més ràpida.

Drenatge limfàtic:

El drenatge actua sobre el sistema limfàtic que és un sistema complex de drenatge i transport de líquid. És una tècnica de moviments suaus i lents.
Indicat en: Cefalees ( mal de cap ) i migranyes, edema a cames i genolls ( cames inflades ), esquinç, hematomes i contusions, retenció de líquid, cel·lulitis, estrès, insomni, ansietat, embaràs, desprès d’una IQ mastectomia o extirpació de ganglis.

Rehabilitació:

El seu objectiu és curar i recuperar al màxim totes les capacitats motrius que han sigut afectades per una lesió o malaltia.

Fisioteràpia reumatologia:

Dedicada a alleujar el dolor dels trastorns de l’aparell locomotor i el teixit connectiu. Engloba un gran nombre de dolències conegudes com a malalties reumàtiques com per exemple l’artrosi, l’artritis, l’osteoporosi, espondilitis anquilosant, entre altres.

Exercici terapèutic:

Exercicis planificats per aconseguir un benefici físic específic en el pacient, segons la lesió que presenta.
Poden ser exercicis generals o específics de la zona a tractar, de propiocepció, coordinació, mobilitat, força…


Roser Castañer Amagat
Col·legiada: 6062

 

 

 

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *