Fleca Figueras

Porn de pa - Passtisseria - Degustació

Fleca Figueras

Fleca Figueras

El nostre esforç i afecte a l’hora de realitzar els nostres productes artesans és avalat pels nostres clients
CONFIANT DES DE FA TANTS ANYS EN NOSALTRES

1916 – 2016

Quatre generacions i un lema familiar: “entre tots s’ha de fer tot”
Fleca Figueras

Forn de pa

El pa a la manera tradicional: a ma, amb llevats mare, esperant el temps que necessita la pasta per fermentar, és a dir, un repòs llarg I adaptant-nos al seu ritme per, un cop assolit, enfornar-lo a ma.

picto pastis

Pastisseria

A la dècada dels 80  ens iniciem en el apassionant món de la pastisseria, i ho fem amb els Brioixos. La bona acceptació ha fet que anéssim evolucionant fins arribar a la data d’avui

picto cafe

Cafeteria

L’any 2008 decidim augmentar la nostra oferta ampliant les instal·lacions i donant servei de cafeteria. Disposem de zona de degustació a l’interior de la botiga i també de terrassa exterior.

picto-catering

Catering

Per a les ocasions especials, i perquè sabem que cada client és diferent, ens adaptem a les necessitats personals. Us brindem la possibilitat de preparar-vos els vostres canapès salats i/o dolços.


Fleca Figueras

Fleca, pastisseria Jaume Figueras

Quatre generacions de flequers apostant per la tradició i la qualitat

Des de 1916, i sempre ubicats a la Plaça dels Estudis número 7 de Banyoles, la família Figueres hem fet i continuem fent el pa a la manera tradicional: a ma, amb llevats mare, esperant el temps que necessita la pasta per fermentar, és a dir, un repòs llarg I adaptant-nos al seu ritme per, un cop assolit, enfornar-lo a ma.

Oferim als nostres clients una experiència de 100 anys. Experiència que ens ha permès ampliar la nostra gran varietat de productes perquè tothom pugui trobar allò que busca: una gran varietat de pans fets amb Farina de Girona, pastissos de totes mides i sabors, bombons de les varietats més exquisides, brioxeria, les nostres Tortades de l’Avi i els tradicionals “brunyols”.

I si hem pogut créixer i hem arribat fins aquí, ha estat gràcies a tots els clients que, també generació rere generació, ens heu estat fidels.

Moltes gràcies!


La farina utilitzada a casa nostre és de la marca És farina de Girona.

Què és És Farina de Girona?
És d’aquí. És de qualitat. És salut. És bona. És l’excel·lència del pa.
Permet elaborar als Flequers Artesans de les Comarques Gironines el seu pa amb farina d’uns blats seleccionats i produïts en camps conreats en 5 comarques gironines i sota els controls de la producció integrada per 22 pagesos participants al projecte

VALORS

  • La qualitat
  • Les propietats organolèptiques
  • Producte local de Km 0
  • Respecte pel medi ambient
  • Respecte per la salut de les persones
  • RSC Responsabilitat Social Corporativa
  • Respecte pel paisatge
  • Respecte pels oficis

ESPECIALITATS

Pastes i bolleria

Gran varietat de pastissos, brioixeria, bombons… amb els que s’hi delectaran, des del més petit fins el més gran.

Rebosteria

Totalment artesanal, treballada a ma i utilitzant els millors ingredients naturals com el sucre, la xocolata, la vainilla, la nata la farina, els ous, les fruites…

Pastissos

Del nostre obrador, i elaborats amb les millors matèries primeres, en surten una gran varietat de pastissos per a totes les ocasions, i èpoques de l’any.

Bunyols

Una de les especialitats de la casa per excel·lència, amb el seu regustet de comí, en trobareu tot l’any tant envoltats de sucre gruixut com de sucre fi per delectar qualsevol paladar.

Cansalades

Producte original i típic de Banyoles, es tracta de petites porcions de bescuit estretes i allargades amb una coberta de sucre glaç. i amb un lleuger gust a llimona. Avui recuperades, aquests dolços tradicionals se servien, antigament, als hostes del balneari de la Puda per esmorteir les olors que desprenien algunes de les aigües curatives.

Tortades

Producte original i típic de Banyoles. La tortada de l’Avi, feta a base d’ametlles mòltes, ous i  sucre i enfarinat per sobre amb de sucre llustre. Una menja deliciosa que engrandeix qualsevol ocasió.

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *