Jaume Figueras – Estudis

Forn de pa - Pastisseria - Degustació

Fleca, pastisseria Jaume Figueras

Fleca pastisseria Jaume Figueras

Quatre generacions de flequers apostant per la tradició i la qualitat

Des de 1916, i sempre ubicats a la Plaça dels Estudis número 7 de Banyoles, la família Figueres hem fet i continuem fent el pa a la manera tradicional: a ma, amb llevats mare, esperant el temps que necessita la pasta per fermentar, és a dir, un repòs llarg I adaptant-nos al seu ritme per, un cop assolit, enfornar-lo a ma.
Oferim als nostres clients una experiència de 100 anys. Experiència que ens ha permès ampliar la nostra gran varietat de productes perquè tothom pugui trobar allò que busca: una gran varietat de pans fets amb Farina de Girona, pastissos de totes mides i sabors, bombons de les varietats més exquisides, brioxeria, les nostres Tortades de l’Avi i els tradicionals “brunyols”.
I si hem pogut créixer i hem arribat fins aquí, ha estat gràcies a tots els clients que, també generació rere generació, ens heu estat fidels. Moltes gràcies!

La farina utilitzada a casa nostre és de la marca És farina de Girona.

Què és És Farina de Girona?
És d’aquí. És de qualitat. És salut. És bona. És l’excel·lència del pa.
Permet elaborar als Flequers Artesans de les Comarques Gironines el seu pa amb farina d’uns blats seleccionats i produïts en camps conreats en 5 comarques gironines i sota els controls de la producció integrada per 22 pagesos participants al projecte

VALORS

  • La qualitat
  • Les propietats organolèptiques
  • Producte local de Km 0
  • Respecte pel medi ambient
  • Respecte per la salut de les persones
  • RSC Responsabilitat Social Corporativa
  • Respecte pel paisatge
  • Respecte pels oficis

Fleca pastisseria Jaume Figueras Forn de pa

Hem fet i continuem fent el pa a la manera tradicional: a ma, amb llevats mare, esperant el temps que necessita la pasta per fermentar, és a dir, un repòs llarg I adaptant-nos al seu ritme per, un cop assolit, enfornar-lo a ma.

picto pastisPastisseria

A la dècada dels 80  ens iniciem en el apassionant món de la pastisseria, i ho fem amb els Brioixos. La bona acceptació ha fet que anéssim evolucionant fins arribar a la data d’avui on us podem oferir tot tipus de pastisseria i, si al mostrador no hi trobeu el que necessiteu, us ho fem a la vostra mida per encàrrec.

També ens hem especialitzat en productes de temporada: Tortell de Reis – Coques de llardons – Tortell de Rams i Mones de Pasqua – Coques de Sant Joan – Panellets – Torrons i tot l’any trobareu a casa nostra “Brunyols”, Cansalades i Tortades

Fleca pastisseria Jaume FiguerasCafeteria

L’any 2008 decidim augmentar la nostra oferta ampliant les instal·lacions i donant servei de cafeteria. Disposem de zona de degustació a l’interior de la botiga i també de terrassa exterior. Podreu degustar els nostres productes tot assaborint un bon cafè, un te, una xocolata o el vostre refresc preferit.

Fleca pastisseria Jaume FiguerasCatering

Per a les ocasions especials, i perquè sabem que cada client és diferent, ens adaptem a les necessitats personals. Us brindem la possibilitat de preparar-vos els vostres canapès salats i/o dolços, a més d’un ampli ventall d’originalitats de la casa. Sempre per encàrrec, per endur-vos a casa la vostra selecció, o si ho preferiu, ens desplacem on tingui lloc la vostra celebració.

 

Fleca pastisseria Jaume Figueras també estan a:

– Carrer de la Sardana

– Carrer de la Formiga

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Plaça dels Estudis 7
Banyoles 17820 CT ES
Com arribar-hi
De simarts a diumenge