La Font del Rector

que brotlla arran de terra

La font del Rector brotlla ran de terra per un petit forat en una roca envoltat d’una bassa artificial feta de plaques de travertí i un petit canal que desguassa fins a l’Estany.

Entorn de la Font, s’hi localitza una petita falguera que creix a tocar a l’Estany en aquesta zona. Es tracta d’una planta protegida de l’espai natural de l’Estany.


LA FUENTE DEL RECTOR mana de tierra por un pequeño agujero en una roca rodeado de una balsa artificial hecha de placas de travertino. También tiene un pequeño canal que desagua hasta el Estany.

Entorno de la Fuente, se localiza un pequeño helecho que crece junto al Lago en esta zona. Se trata de una planta protegida del espacio natural del lago.


 

The source of the Rector is born from a small hole in a rock surrounded by an artificial raft made of travertine plates, and a small channel that drains to the lake.

Surroundings of the Source, a small fern is located that grows near the lake in this sound, it is a plant protected from the natural space of the lake.

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà.