Fundació Lluís Coromina

Fundació Lluís Coromina Fundació Lluís Coromina

Fundació Lluís Coromina.

La Fundació Lluís Coromina és una entitat constituïda l’any 2007 per l’empresari Lluís Coromina Isern que desenvolupa diverses activitats en l’àmbit de les arts, l’atenció a les persones i la preservació de la natura, els animals i l’entorn paisatgístic. Compta amb cinc espais multidisciplinars al Pla de l’Estany i Barcelona.

Espai Eat Art

Inaugurat l’octubre del 2010 a Banyoles, l’Espai Eat Art va néixer amb l’objectiu d’especialitzar-se en temes d’art i alimentació. Actualment l’espai té una doble funció: com a galeria d’art i com a centre cultural que treballa amb el teixit social de la ciutat i fomenta la col·laboració entre agents locals i nacionals.
Plaça Major, 33 – Banyoles

El Puntal-Laboratori de les Arts

Laboratori creatiu i punt de trobada que fomenta la reflexió, l’art, el coneixement, el mecenatge, l’intercanvi i l’aprenentatge. Inaugurat l’any 2011 a Banyoles, és també un espai que acull diversos projectes i empreses culturals i socials, com la productora cinematogràfica Andergraun, les companyies teatrals Cor de Teatre i Eironeia o la productora  Alter Sinergies, la Fundació Mas Casadevall, la Fundació Estany o el projecte artístic cabosanroque.
Carrer Girona, 161 – Banyoles

Espai Isern Dalmau (Barcelona)

Centre multidisciplinar inaugurat l’abril del 2019 que combina la funció expositiva amb el coworking cultural i social. Nascut amb l’objectiu principal de promoure i difondre les arts plàstiques contemporànies, vol esdevenir un punt de trobada dels agents culturals i artístics de l’escena nacional i internacional, i ofereix tot tipus d’activitats: trobades, conferències, presentacions i exposicions de gran presitgi que tenen com a objectiu enriquir l’oferta cultural contemporània del país.
Carrer Mallorca, 305 – Barcelona

La Perpinyana

El centre d’acollida d’animals i de protecció d’aus exòtiques la Perpinyana potencia un dels tres pilars de la Fundació Lluís Coromina: la natura. Inaugurada amb l’objectiu de difondre activitats relacionades amb l’entorn animal i paisatgístic de la zona, aquest espai se situa a Porqueres i col·labora amb altres agents com la Fundació Mona, l’Associació Ave Fénix o l’Associació Faada.
Pla de la Perpinyana, 34 – Porqueres

Garage Banyoles Slot

Reinventat com a local d’aprenentatge i divulgació per visualitzar la història de la mobilitat i la tecnologia de l’automòbil a Catalunya, l’espai socioeduactiu Garage funciona amb la complicitat de l’Associació Banyoles Slot i potencia l’oci i la competició d’Scalèxtric, que conviu amb la vessant artística i científica de la cultura de l’automoció.
Passeig de la Puda, 14 – Banyoles

Fundació Lluís Coromina.

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Carrer de Girona 161
Banyoles 17820 CT ES
Com arribar-hi
Carrer de Girona 161
Banyoles 17820 CT ES
Com arribar-hi