INSPIRA

FISIOTERÀPIA I ESTÈTICA

INSPIRA fisioteràpia i estètica personal

INSPIRA fisioteràpia i estètica personal

INSPIRA fisioteràpia i estètica personal


SERVEIS DE FISIOTERÀPIA:

Sessions d’1h o de ½ hora:
Tractaments individualitzats adreçats a les persones que per necessitat, salut o benestar requereixin d’aquest servei. A través de tècniques manuals (massatges terapèutics, esportius, tècniques miotensives, educació i higiene postural, mobilitzacions,etc.) i agents físics, s’obté el manteniment i/o millora de la salut musculesquelètica i les seves lesions (musculars, tendinoses,etc.).

Drenatge limfàtic manual (tècnica Vodder) complet o parcial:
Massatge molt suau a través de moviments rítmics, actuen directament sobre el sistema limfàtic (un component important del sistema immunitari del cos). Afavoreix l’eliminació de líquids al mateix temps que ajuda a mantenir el sistema immunitari. A més, activa la circulació i millora l’aspecte de la pell. Entre els beneficis del drenatge limfàtic trobem que ajuda a reduir els símptomes de cames inflades, millora els trastorns circulatoris i la retenció de líquids, actua eficaçment sobre la cel·lulitis i afavoreix la relaxació. S’acompanya finalment amb olis essecials naturals que estimulen la microcirculació.

OSTEOPATIA:

Osteopatia estructural, visceral i cranial
Punció seca, ATM, pre i post-part.
Isabel Robirola i Pinsach (Osteòpata i fisioterapetua Col. Núm: 5237)
“El nostre cos és com un puzzle, quan una peça falla tot es pot desencaixar; l’osteopatia ens permet buscar aquestes peces que fallen per tornar a encaixar tot el nostre puzzle.”

AGENTS FÍSICS:
Pressoteràpia ½ h amb TGPA (teràpia gradual de pressió automàtica):
Massatge mecànic a través de pressió controlada que genera un moviment de líquids. Indicat per: cames cansades, edemes, cel·lulits, etc. Proporciona petites diferències de pressió en els pantalons de forma automàtica generant un major moviment de líquid. Comprèn una àmplia gamma de tècniques de pressió per a personalitzar en cada cas el programa més adequat.

Infrarroig:
Sistema de termoteràpia superficial de calor irradiat des d’una làmpara d’infrarrojos.

Tecarteràpia Indiba Activ9:
Radiofreqüència amb un sistema únic “Sistema Proionic®” que estimula l’intercanvi iònic intra i extracel·lular reestablint l’activitat elèctrica cel·lular permetent la correcta funcionalitat tissular. Teràpia cel·lular activa que estimula la bio-estimulació, la microcirculació i promou la hiperactivació metabòlica respectant al mateix temps la fisologia cel·lular.
Indicat en:
– Contractures musculars.
– Ciàtica.
– Cicatrius (recents i ahderides).
– Artrosis / rizartosis.
– Epicondilitis / Epitrocleitis.
– Lumbàlgia / cervicàlgia / dorsàlgia
– Fascitis plantar
– Edemes / hematomes
– Esquinços
– Fractures i lesions musculars
– Síndrome del túnel carpià
– Tendinitis / bursitis / capsulitis


ESPECÍFICS BELLESA CORPORAL

IPOLÍTIC TÉ VERD
Protocol que es personalitza segons les diferents fases de la cel·lulitis i l’estat del teixit adipós. L’acció lipolítica s’uneix a la millora de la circulació facilitant l’eliminació de toxines de forma natural.

THALASSO FERMESA
Amb propietats reafirmants i que estimulen el to muscular i reforçen el teixit conjuntiu. Aporta minerals i oligoelements que activen el metabolisme cel·lular i la microcirculació cutania.

REMINERALITZANT
Acció desintoxicant, superhidratant i remineralitzant. Conté fang marí, algues laminaries i olis essencials revitalitzants.

PRESSOTERÀPIA i MASSATGE 30′(teràpia gradual de pressió automàtica):
Massatge mecànic a través de pressió controlada que genera un moviment de líquids. Indicat per: cames cansades, edemes, cel·lulits, etc. Proporciona petites diferències de pressió en els pantalons de forma automàtica generant un major moviment de líquid. Comprèn una àmplia gamma de tècniques de pressió per a personalitzar en cada cas el programa més adequat.
Bonus de pressoteràpia i massatge 30′ (10 sessions)

TECARTERÀPIA INDIBA ACTIV9:
Elimina cel·lulitis edematosa, fibrosa o adiposa; redueix adipositats localitzades (abdomen, braços, malucs, etc); reafirma la pell (abdomen, pit, glutis, braços, cuixes, etc); drenatge pre i post cirurgies (drenatge d’edemes, reabsorció d’hematomes, cicatrització i lífting).

ESPECÍFICS BELLESA FACIAL

HIGIENE FACIAL ACTIVA (Gandiva)
Higiene profunda i renovació cel·lular cutània, personalitzada a cada tipus de pell. Aporta hidratació i equilibra a nivell hidro-lipídic i el ph.

HIDRATACIÓ PROFUNDA (arôms NATUR)
Els olis essencials actuen a nivell cel·lular aportant flexibilitat, hidratació i nutrició en les capes més profundes de la pell.
FACIAL DE CÍTRICS (arôms NATUR)
Bioflavonoides antioxidants que actuen millorant la microcirculació cutània i vasoprotectora, potencia la vitalització de la pell i il·lumina el rostre.
FACIAL EQUILIBRANT (arôms NATUR)
Tractament regulador de la secreció sebàcia i purificant cutani al mateix temps que calma i descongestiona la pell. Cicatritzant i reminalitzant.

FACIAL ANTI-AGE (arôms NATUR)
Antiarrugues per pells desvitalitzades, desnodrida i poc densa. També per pells envellides prematurament pel sol o factors emocionals. També indicat en la menopausa.
FACIAL REAFIRMANT (arôms NATUR)
Indicat per pells desvitalitzades per estrès o cansament, flaccidesa facial, faccions molt marcades, activa el metabolisme cel·lular.

FACIAL ANTI-TAQUES (arôms NATUR)
Redueix progressivament la intensitat de la pigmentació de les taques i unifica el to. Per taques senils, cloasma, etc. Augmenta la protecció cel·lular i la capacitat de defensa de la pell.
FACIAL OXIGENANT (arôms NATUR)
Acció antioxidant, antiradicals lliures, protegeix de l’oxidació cel·lular.

TRACTAMENTS DE BENESTAR / SPA:

MASSATGE RELAXANT “RUMB AL PARADÍS” (1h o 1/2h)
Alleugereix les tensions corporals i emocionals, l’estrès, els mals de cap, etc. Experimentaràs una agradable sensació de benestar. Un bany d’essències de lavanda, neroli i tarongeta verda et portaran a un altre món.

REFLEXOLOGIA PODAL (1h)

CALIU VOLCÀNIC (1h)
Sent la màgia dels volcans a través de l’escalfor de les pedres basàltiques, que afavoreixen la microcirculació i augmenten el metabolisme cel·lular. Un tractament que reforça la resistència i augmenta l’equilibri físic, emocional i mental.

AROMES DE L’ÍNDIA (1h)
Desperta els sentits amb la calidesa de les pindes, petits saquets de benestar que contenen llavors d’arròs i micronitzats de plantes medicinals. Es treballa de forma integral, harmonitzant cos, ment i esperit. Aporta benestar i equilibri a l’organisme.

BRISA DEL MEDITERRANI (1h)
Et seduiran les essències de la nostra terra que amb un massatge revitalitzant i tonificant gràcies a les propietats de les fruites i plantes mediterrànies, i combinada amb una exfoliació, hidratarà i il·luminarà la teva pell en profunditat.

EL DESIG DE DIONÍS (1h)
Tractament antioxidant que inclou una exfoliació i un massatge que incorpora en la seva composició les beneficioses propietats dels polifenols del raïm.

SABORS DEL MEDITERRANI (1h)
Refrescant tractament de fruites a base de préssec, kiwi, taronja i llimona. Consta d’una exfoliació i un massatge. Un vertader còctel de vitamines que omplirà d’energia i li aportarà a la teva pell vitalitat i lluminositat.

SORBET DE IOGURT (1h)
Cura anti-envelliment a base de components amb propietats nutritives i hidratants. Inclou una exfoliació i un deliciós massatge. Aporta les propietats dels minerals, les vitamines i el poder nutritiu de l’àcid làctic.

RITUALS DE BELLESA

DOLÇA SEDUCCIÓ (1,5h)
Deixa’t emportar pel món del cacau i del guaranà, amb un deliciós recobriment de xocolata amb efectes antioxidants i relaxants que, al mateix temps, dóna suavitat i calidesa a la pell.

SOMNIS MÀGICS (1,5h)
Ritual d’evasió completa de cos i ment. Alleugeriràs l’estrès i les tensions gràcies a l’exfoliació i al recobriment de lavanda, tarongeta verda i ilang ilang. Seguit d’una hidratació intensa i d’un massatge minuciós.

ETERNA JOVENTUT (1,5h)
Ritual de textures i experiències sensorials, amb què recuperaràs la bellesa natural de la pell amb una exfoliació, seguida d’un massatge i una mascareta corporal a base d’Hydrocotile asiatica, sàndal, palo de rosa i encens, per a una pell més flexible i nodrida.

BANYS D’HIDROMASSATGE PERSONALITZATS:

Banys d’hidromassatge personalitzats amb cromoteràpia, aromateràpia i musicoteràpia (de llet, cítrics o vi).

ESPECÍFIC DE CURA DE MANS I PEUS:

Tots els productes utilitzats per la nutrició de l’epidermis són naturals amb certificació ecològica. Els esmalts d’ungles són 4 free (lliures de toluè, formaldehids, ftalats ni càmfora sintètica). Contenen un 85% d’ingredients d’origen natural. Disposem d’una àmplia gamma de colors.

MANICURA:
Inclou exfoliació, mascareta i massatge per la renovació i la hidratació profunda d’ungles i epidermis. També tallar i/o llimar l’ungla, la cura de les pells i l’esmaltat.

PEDICURA:
Inclou exfoliació, mascareta i massatge per la renovació i la hidratació profunda d’ungles i epidermis. També cura especial de durícies, tallar i/o llimar l’ungla, la cura de les pells i l’esmaltat.

DEPILACIONS:

DEPILACIÓ LÀSER (màxima eficàcia i rapidesa amb una mínima sensació)
Llavi superior, axil·les, engonals, cames senceres, etc.
Consultar packs i bonus.
Visita informativa i prova gratuïta.
DEPILACIONS AMB CERA
Cera calenta, tèbia amb roll-on o amb espàtula.

INSPIRA fisioteràpia i estètica personal

Valoració

  1. superbones professionals

    Són un centre que te tracten com a casa. el tracte es personal i professional i te dóna molta confiança

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *