INTEGRAL

Interiorisme

INTEGRAL Banyoles

INTEGRAL Banyoles


Visita el nostre showroom situat al carrer Pare Claret, 1 de Banyoles, descobreix el nostre MatLab Integral™ un espai per combinar colors, textures, acabats i conèixer nous materials per garantir el millor resultat per a cada projecte. Disposem d’una amplia gamma de parquets, rajoles ceràmiques de pasta blanca i pasta vermella, fustes, HPL, FENIX® tarimes exteriors, gespa artificial, griferies, sanitaris, mobles de bany, armaris, portes, il·luminació, mobles de cuina i paraments per la llar.

Tens una idea. Nosaltres t’assassorem sobre quins materials es poden ajustar millor al teu projecte. Busquem la millor opció per a les teves necessitats.

Sense cap compromís el nostre equip realitzarà una visita d’obra per pendre mides i poder realizar un avant projecte sense cost per poder valorar les difeerents opcions que ens aporta l’espai. Dibuixem sense parar fins aconseguir el millor resultat per a tu. I et realitzarem un pressupost tancat sense cap compromís.

Disposem d’un equip de treball, per tot allò que necessitis, però també ens ajustem a les teves necessitats. Si tens algun industrial de confiança treballarem per coordinar-nos i poder fer que el teu projecte sigui una realitat el més aviat possible.

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *