Jordi Vila

Osteopatia
Carrer Gièmol, 22

L’osteopatia és una teràpia de medicina natural que consisteix en la manipulació del cos (esquelet, músculs, lligaments i teixit connectiu) per prevenir, curar o alleujar el dolor, les molèsties i/o les malalties, per millorar la mobilitat i per recuperar la salut general.

La medicina natural veu el cos humà com la suma dels cossos físic, mental i emocional.

Les tres branques principals de la teràpia són: l’osteopatia estructural, l’osteopatia sacrocranial i l’osteopatia visceral.

La integritat, el resultat i l’efectivitat de les tècniques donen qualitat a la teràpia.


 

Esportistes. Les diferents tècniques de l’osteopatia articular, estirament muscular i massatge, proporcionen salut, equilibri  i rendiment a l’esportista.

Gent gran. En el període avançat de la vida és quan més es manifesta el desgast de les estructures del cos, i el dolor n’és un símptoma clar.

Embarassades. Els moviments suaus realitzats en el cos de l’embarassada, tant durant el període de preparació per al part com durant el període postpart.

Infants. El tractament d’osteopatia permet aplicar gran diversitat de tècniques adients per a l’edat del nen.

Dia a dia. L’estil i les exigències de la vida actual comporten impactes estructurals i emocionals que repercuteixen en l’equilibri del nostre cos.


JORDI VILA,
osteòpata estructural,
cranial i visceral.
Diplomat a l’Institut superior
de medicina tradicional
de Barcelona

 

 

 

 

Tractaments

Osteopatia estructural

Actúa sobre els ossos, els músculs i les articulacions. Permet el desbloqueig i la recuperació de la mobilitat articular.

Solucions i beneficis:

Dolor, Artrosi, Artritis, Lumbàlgia aguda o crònica, Dorsàlgia, Cervicàlgia (dolor de cervicals), Ciàtica, Contractures musculars, Escoliosi, Fibromiàlgia, Espatlla dolorosa, Tendinitis, Esquinç…

Osteopatia cranial

Els moviments suaus sobre les estructures del crani permeten el reequilibri del sistema nerviós i del sistema hormonal, que són dos grans sistemes que regeixen el bon funcionament del cos.

Solucions i beneficis:

Ansietat, Apatia (falta d’interès), Mal de cap, Depressió, Estrès, Insomni, Por, Migranya, Vertigen, Mareig, Sinusitis, Problemes d’ATM (mandíbula)…

 

Osteopatia visceral

Permet reequilibrar el funcionament dels òrgans interns.

El tractament visceral té efectes sorprenents en els problemes d’esquena, espatlles, malucs, cames, migranyes, vertigen… Un problema articular pot tenir el seu origen en algun òrgan.

Solucions i beneficis:

Ampliació i capacitat respiratòria, Facilita el trànsit intestinal: estrenyiment, diarrea, inflamació abdominal, Permet buidar la vesícula biliar, Millora la circulació sanguínia i limfàtica (trastorns de pelvis i cames), Inflamació de la bufeta d’origen mecànic, Transtorns menstruals, Aptosis (descens d’òrgans)…


Rate and write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Carrer de Guèmol 22
Banyoles 17820 CT ES
Get directions