KINCAKAU

TALLERS CREATIUS I JOC EN FAMILIA

 


Pots trobar més informació a la web o contactar amb nosaltres per qualsevol dubte!


Mira l’agenda d’aquest mes!


 

kincakau

Activitats per infants, per pares, mares i tota la família

 

 

Kincakau és un espai on els nens i nenes juntament amb les seves famílies poden venir a gaudir, aprendre, experimentar i jugar. Un espai que neix amb l’objectiu de donar resposta a una necessitat, de lleure i alhora de trobada entre famílies. A Kincackau proposem diferents activitats perquè les famílies puguin participar en activitats conjuntes.
Proposem: Espai de joc. Els nens i nenes venen a jugar amb les seves famílies. Jocs de construcció, d’experimentació, joc simbòlic, espai creatiu, zona exterior…
Tallers creatius: arts & crafts, cuina, propostes d’experimentació…

Kincakau, l’espai

Amb la pedra de les parets, el vidre dels sostre i l’espai exterior, fan de que l’arquitectura de Kincakau sigui un lloc especial. Comptem amb un espai de 70 m2, amb una sala àmplia de joc lliure i una sala més petita on hi ha l’espai creatiu i duem a terme la majoria de tallers. També disposem d’espai exterior. Un petit paraís, on els infants poden jugar a construir amb fustes, experimentar amb la sorra…

 

 

Tallers

A Kincakau oferim tallers, per nens i nenes, per adults, per famílies… També xerrades, contacontes, casals… Acostumen a ser activitats dirigides però que el nen marca el seu propi ritme. Tallers de cuina, de Arts & Crafts, de costura…
Els tallers estan dirigits a nens i nenes de 2 a 12 anys, tot hi així recomanem que els més petits de 6 anys vinguin acompanyats d’un adult.

Taller de joc lliure

A Kincakau volem que els infants juguin i que els adults també!
Tenim un espai on podem fer tallers de joc lliure.
Què és un taller de joc lliure? 
Doncs una estona en la qual els infants poden venir a jugar acompanyats de les seves famílies en un espai adeqüat i adaptat a les seves necessitats.  Oferim un espai de joc simbòlic, construccions, cabanes, lectura, espai creatiu, espai exterior… Diferents parts que els infants poden moure’s lliurement, jugant allò que més els agrada.
Els nens i nenes han de venir acompanyats d’un adult.
Hi haurà sempre una persona responsable de Kincakau per acompanyar en el taller de joc lliure.


Celebra el teu aniversari!

Si tens ganes de fer una festa, celebrar el teu aniversari  o compartir una estona amb els teus amics, pots venir a Kincakau. Kincakau ofereix la possibilitat de venir a celebrar el teu aniversari amb la companyia del teus amics i amigues d’una manera tranquil·la i respectuosa.

Jugarem, experimentarem, ballarem, saltarem, manipularem i riurem.

A kincakau oferim un lloc on celebrar les teves festes. Ho fem d’una manera respectuosa amb el medi ambient (evitant plàstic i productes d’un sol ús), conscient amb el consumisme (el millor regal és la companyia dels teus amics i amigues) i tranquil·la (amb propostes i activitats adequades a l’edat).

Organitzem festes personalitzades segons els interessos dels vostres fills i filles.

Kincakau

Què oferim?

Pack Happy: 3 hores a Kincakau
Per nens i nenes de 0 a 9 anysDecoració + joc lliure + activitat (pintacares, taller creatiu, jocs de festa…) + regal pels convidatsOpcional :  berenar (entrepà d’embotits + pintxos fruita + croissantets + paperina de patates + fruits secs + sucs o aigua)

kincakau

Pack Taller: 3 hores a Kincakau
Per nens i nenes de 8 a 12 anysDecoració + Taller creatiu o de cuina (2 hores) Fem un taller de magdalenes, de pizza, scrapbooking…Opcional : berenar (entrepà d’embotits + pintxos fruita + croissantets + paperina de patates + fruits secs + sucs o aigua)

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *