LA PARADETA DE L’OLGA

des de 1970
Mercat de Banyoles

La paradeta de l’olga

LA PARADETA DE L'OLGA


AL POT PETIT…

La paradeta de l’Olga és una parada de mercat petita i ambulant.
D’ençà que l’Olga va emigrar de Galícia cap a Girona i va obrir la paradeta, ha vist i experimentat molts canvis però també s’ha adonat que hi ha coses que no canvien. Actualment, la filla de l’Olga, que també es diu Olga, continua a la paradeta de la seva mare.

Com a tothom, ens agrada gaudir de les coses bones, dels detalls i matisos, dels petits plaers. Oferim Bacallà, olives, fruits secs i plats cuinats amb els nostres productes. Ens preocupem de què aquests siguin de màxima qualitat perquè els nostres clients puguin gaudir dels plats de tota la vida. Ens podeu trobar a Quart, Girona, Banyoles, Empuriabrava i L’Escala.


UNA MICA D’HISTÒRIA

Tradició. Herència. La Paradeta de l’Olga és un mirall on es reflecteixen les coses bones. Durant la dècada dels anys 50, l’Olga i la seva família arriben a Girona. Deixen enrere la seva terra, Galícia, i inauguren el seu petit negoci l’any 1970. A punt d’arribar a la cinquantena, el negoci ha crescut de manera progressiva, adaptant-se als canvis de tendència que han patit els mercats de les salaons, fruits secs i olives i envinagrats.
Ja a Girona, va néixer l’Olga Martínez Mera. La filla de l’Olga mare es va posar al capdavant del negoci l’any 1998. No es podia perdre de cap manera, i a l’Olga mare ja li tocava descansar després de tants anys de dura feina. L’essència de la paradeta no es perdria, ja que, a més a més, una “Olga” seguia al capdavant.

 

 

Girona

La paradeta és a Girona dimarts i dissabtes


Banyoles

La paradeta és a Banyoles tots els dimecres


Quart

La paradeta és a Quart cada diumenge


Empuriabrava

La paradeta és a Empuriabrava cada dissabte


L’Escala

La paradeta és a L’Escala tots els diumenges

 


Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Girona La paradeta és a Girona dimarts i dissabtes Banyoles La paradeta és a Banyoles tots els dimecres Quart La paradeta és a Quart cada diumenge Empuriabrava La paradeta és a Empuriabrava cada dissabte L'Escala La paradeta és a L'Escala tots els diumenges