LA PEIXERA

COWORKING

La Peixera Coworking BanyolesLa Peixera Coworking Banyoles


La Peixera Coworking Banyoles

Una peixera és un recipient ple d’aigua amb el fi d’albergar un ecosistema perquè hi habitin peixos. Un ecosistema és un sistema natural que està format per un conjunt d’organismes vius i el medi físic on aquests estableixen relacions entre si.

La Peixera, tanmateix, és un espai per a tenir-hi idees, cultivar projectes i reunir gent emprenedora i amb ganes de compartir el lloc de treball, les despeses i fer xarxa. L’objectiu és fomentar un ecosistema format per un conjunt de persones creatives i compartir un espai de treball on puguem establir xarxa entre nosaltres.

Tens un projecte i necessites un espai al centre de Banyoles per emprendre’l? No et surt a compte llogar un espai únicament per a tu? Vols compartir les despeses que suposa tenir una oficina o espai de creativitat? 

Ets emprenedor, freelance, creatiu, artista o senzillament busques un lloc de treball per hores, per dies, per setmanes per mesos o esporàdicament?


La Peixera Coworking Banyoles

La Peixera Coworking Banyoles

Per què treballar a Banyoles?

Al contrari de la gran ciutat, Banyoles (i la comarca del Pla de l’Estany) és un entorn tranquil, relaxat, envoltat de naturalesa i està prop ben comunciat amb Barcelona i Girona, per les vegades que sigui necessari anar a la capital. coworking banyoles

Mentes vius i treballes fora de la ciutat, et beneficies dels preus dels habitatges, que no són tan abusius com a la Barcelona o Girona. D’aquesta manera, guanyes en qualitat de vida.

També, moure’t per Banyoles és més fàcil. Pots accedir a tot arreu amb bicicleta o caminant, per tant, t’esalvies diners del transport públic.

La nostra oficina está situada al centre, entre l’ajuntament de Banyoles i la plaça Major. De de l’oficina a l‘Estany, s’hi arriba en 10 minuts a peu. Si necessites un descans durant la teva jornada laboral, en una passsejada arribaràs al mig de l’Estany de Banyoles i el seu entorn natural.

Està prop de bars i restaurants, I de tots els serveis que puguis necessitar.


La Peixera Coworking Banyoles

Viure a Banyoles

Si et planteges venir a viure a Banyoles i desenvolupar la teva tasca professional, hi ha agències immobiliàries que t’ajudaran a adquirir un habitatge i, també, pots mirar als anuncis per paraules de la revista L’HAM, on la gent publica les seves pòpies ofertes de venda i lloguer. coworkingLa Peixera Coworking Banyoles banyoles

També pots consultar tots els espais on ofereixen activitats per a fer fora de la feina, tipus classes d’idiomes, esports, art… aquí.

O bé, si vols estar al dia de tots els esdeveniments que s’organitzen a la comarca (concerts, teatre, cinema, caminades…) consulta a l’agenda de Banyoles i del Pla de l’Estany, que actualitzem cada mes.

La Peixera Coworking Banyoles


coworking banyoles coworking banyoles

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *