NOX Arrosseria

Arrossos i fideuà
Plaça del Prat de Sant Pere, 13, 17850 Besalú, Girona

NOX Arrosseria

NOX Arrosseria

Especialitats en arrossos i fideuà.

Veniu i tasteu-los, sentireu la diferència!


NOX Arrosseria és un restaurant familiar que va obrir les seves portes amb la il·lusió de complaure als clients. És un local còmode per a tot tipus de persones i amb un gènere de gran qualitat. La nostra filosofia és, sobretot, satisfer al client, amb tot el que això implica. Per aconseguir-ho, totes les persones que formen part de l’empresa, des de la primera fins a l’última, estem involucrats.

Al restaurant NOX oferim una extensa carta basada en la rica dieta mediterrània amb les seves respectives varietats. Treballem amb la il·lusió de convertir-nos en un local de referència a la ciutat, tant per als autòctons com per als turistes. Per això, ens regim per tres principis: hospitalitat, bon servei i bona cuina.

Hospitalitat

Tractem d’oferir al client un tracte càlid i acollidor que li faci sentir-se a gust. Però l’hospitalitat és una mica més senzill de sentir que d’explicar.

Bon servei

Per poder oferir un bon servei és bàsic tenir cura l’aparença del local, de les instal·lacions i del personal. Intentem donar al client el que espera de nosaltres. Actuem amb professionalitat, mantenint i actualitzant els nostres coneixements i habilitats.

Tractem als nostres clients amb respecte, consideració i simpatia. Procurem crear un entorn segur, tant per als comensals com per als treballadors.

Bona cuina

Intentem tenir cura amb l’elaboració dels nostres productes. Per això, fem servir el millor gènere del mercat. Aquestes són les claus per aconseguir que els nostres plats tradicionals i moderns siguin del gust de grans i petits.


Visita Besalú

Si vols passar una estona agradable abans o després de dinar a NOX, visita els seus voltants. El nostre bar està situat a la plaça de Besalú, un encantador poblet medieval. Pots gaudir d’un passeig per la seva plaça major, pels seus carrers, o pots visitar els diferents punts turístics. Aquesta vila medieval va créixer als peus del Castell de Besalú, documentat des del segle X.

Besalú també és un bon lloc per als que gaudeixen amb la natura. Com a punt fort en aquest tema hi ha el riu Fluvià. A més, hi ha diverses rutes per fer senderisme, com la ruta de l’Pirineu Comtal.

Altres llocs d’interès del municipi són el Pont Vell, obra que data del segle XI.

El monestir de Sant Pere, temple benedictí del segle X.

La Casa Cornellà, un dels edificis romànics més ben conservats de tot Espanya.

L’església de Sant Vicenç, també del segle X.

Col·legiata de Santa Maria.

Església-Hospital de Sant Julià.

Diversos punts arqueològics jueus, com la Sinagoga, Miqvé i els banys.

La Necròpolis de Can Barraca.

El molí de Subirós.

La Vil·la romana de Can Ring.

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Plaça del Prat de Sant Pere 13
Besalú 17850 CT ES
Com arribar-hi