PLEGO

FIGURES DE PAPER

Plego paper

Fem figures de paper inspirant-nos en la natura i les formes orgàniques.
T’ho deixem tot a punt perquè passis una bona estona muntant-les.

Plego

Ens agrada PLEGAR! Fem figures amb volum a partir de papers de colors que es pleguen i s’enganxen per donar forma a les nostres idees.

Paper

Treballem amb el paper. Experimentem amb les possibilitats d’aquest material tot jugant, plec a plec, amb les textures, les formes i els colors.

Tisora!

No les necessitaràs, perquè ens n’hem fet un tip de tallar. En aquestes peces el tall ja ve fet, de manera que només hauràs de plegar, enganxar i gaudir del repte!


Nosaltres

Plego neix de la necessitat de retornar al paper, de treballar amb les mans i de les ganes de portar la creativitat a un camp més tangible i personal. La col·lecció “Ocells de Catalunya” és el resultat de tot plegat!

 

Coneixements

Hem unit els nostres coneixements i experiència en disseny de producte, modelisme, disseny gràfic, comunicació i gestió de projectes amb l’objectiu comú de crear un producte singular.

 

Qualitat

Fem servir paper d’art de polpa tenyida amb un 50% de cotó, que ofereix un plec perfecte i és resistent a la llum. La seva superfície texturada i la variada gamma de colors ofereix uns acabats finals excel·lents.


En pots trobar al local número 1 de la Plaça l’Assumpció, al barri de Sant Narcís de Girona i el segon dissabte de cada mes al mercat d’art km0 que es fa a la mateixa plaça.

També ens podràs trobar a les següents botigues:
Llibreria Quera, Petritxol 2, Barcelona
Botiga Oryx, 
Balmes 71, Barcelona
CanXic, 
Can Xic Corder 13, La Garriga


 

Botiga 

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Plaça del Doctor Rovira 1
Banyoles 17820 CT ES
Com arribar-hi