Porqueres

Un dels municipis més rurals de Catalunya

Situat al costat de l’estany de Banyoles, Porqueres és un dels municipis més rurals de Catalunya malgrat la seva gran població.

És un lloc ideal per a realitzar activitats com el senderisme, ja que és un lloc molt pla i tranquil. També és un bon lloc per a dur a terme l’esport de la pesca o gaudir d’un dels  museus d’escultures a l’aire lliure més antic d’Europa. I molt més…

Tot sobre PORQUERES, AQUí!


Situado al lado del estanque de Banyoles, Porqueras es uno de los municipios más rurales de Cataluña a pesar de su gran población.

Es un lugar ideal para realizar actividades como el senderismo, ya que es un lugar muy plano y tranquilo. También es un buen lugar para llevar a cabo el deporte de la pesca. También puedes visitar uno de los museos de esculturas al aire libre más importantes de Europa.

Todo esto y muchas, puedes encontrar a Porqueres clicando aquí!


Located next to the lake of Banyoles, Porqueres is one of the most rural municipalities of Catalonia despite its large population. It is an ideal place for activities such as hiking, as it is a very flat and quiet place. It is also a good place to carry out fishing sport. You can also visit one of the most important outdoor sculpture museums in Europe.

All this and many, you can find Porqueres clicking here!

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *