Protectora d’animals del Pla de l’Estany

Protectora d'animals del Pla de l'Estany
Protectora d’animals del Pla de l’Estany
Protectora d'animals del Pla de l'Estany
Som una associació sense ànim de lucre que té com a finalitat la protecció dels animals de companyia i espècies protegides de la comarca de Pla de l’Estany
______________________________________________________________________________
L’associació de protecció i defensa dels animals de la comarca del Pla de l’Estany, és una entitat sense ànim de lucre que va ser fundada l’any 1989, amb la finalitat de protegir els animals de la comarca del Pla de l’estany.
Des d’aquell moment, l’associació va construir el refugi d’animals de companyia per tal de salvaguardar els animals abandonats de la comarca i buscar-lis una nova família. Més tard, l’associació va cedir les instal·lacions al Consell Comarcal que, fins l’actualitat, n’és el propietari i en realitza el manteniment.
Des de l’any 2000, l’associació té un conveni amb el Consell Comarcal per el qual, la nostra associació realitza el servei de recollida d’animals abandonats de la comarca, i realitza el manteniment i control dels animals que es troben al refugi comarcal.
Des del 2018, el servei de recollida d’animals abandonats es va externalitzar i el realitza una altra empresa, i l’APAPE únicament s’ocupa de la manutenció dels animals abandonats, i buscar famílies responsables que adoptin i donin una nova oportunitat als gossos abandonats.
Protectora d’animals del Pla de l’Estany

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *