Rocacorba

El mirador

Des del MIRADOR DE ROCACORBA, durant un dia assolellat, el visitant, a part de poder veure tot el Pla de l’Estany, pot apreciar la costa Brava, el Cap de Creus, el Canigó i les illes Medes entre altres punts geogràfics. O sigui, tot el que has de veure a Banyoles está aquí en un tancar i obrir d’ulls.

La visita al mateix Santuari de Rocacorba és molt recomanable. La Mare de Déu de Rocacorba, com popularment es coneix, és una de les imatges més conegudes de la vall. És venerada per la seva gent per a sol·licitar protecció contra les calamarsades, i és avui dia, un lloc de pelegrinatge pels devots de la comarca gironina amb una trobada el Dilluns de Pasqua Florida.

Des de l’estany, reconeixeràs fàcilment Rocacorba perquè és on hi ha els repetidors de televisió.


Desde el MIRADOR DE ROCACORBA, durante un día soleado, el visitante, aparte de poder ver todo el Pla de l’Estany, puede apreciar la costa Brava, el Cap de Creus, el Canigó y las islas Medes entre otros puntos geográficos. O sea, todo lo que tienes que ver en Bañolas está aquí en un abrir y cerrar de ojos.


La visita al mismo Santuario de Rocacorba es muy recomendable. La Virgen de Rocacorba, como popularmente se conoce, es una de las imágenes más conocidas del valle. Es venerada por su gente para solicitar protección contra las granizadas, y es hoy en día, un lugar de peregrinación para los devotos de la comarca gerundense con un encuentro el Lunes de Pascua.


Desde el estanque, reconocerás fácilmente Rocacorba porque es donde están los repetidores de televisión.


From the MIRADOR DE ROCACORBA, during a sunny day, the visitor, apart from being able to see all the Pla de l’Estany, can appreciate the Costa Brava, the Cap de Creus, the Canigó and the Medas Islands among other geographical points. In other words, everything you have to see in Bañolas and more: will be here in the blink of an eye.

The visit to the Sanctuary of Rocacorba is highly recommended. The Virgin Mary of Rocacorba, as it is popularly known, is one of the most well-known images of the valley, venerated by its people to request protection against hailstorms, and are today, a place of pilgrimage for the devotees of the Girona region with a meeting on Easter Monday.

From the Lake, you will easily recognize Rocacorba because it is where there are television repeaters.

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *