Sant Miquel de Campmajor

Un paratge captivador

La vall de Sant Miquel de Campmajor és un paratge captivador. A més del nucli municipal de Sant Miquel, el municpi està compost per Falgons, Sant Martí de Campmajor i Ventajol.

Arreu del municipi robarem un munt d’esglésies amb personalitat pròpia, saltants d’aigua, gorgues, ponts, castells, pobles abandonats… i una naturalsea meravellosa.

Sant Miquel està situat a la part més occidental de la comarca del Pla de l’Estany. Per tant, és un municipi fronterer amb la Garrotxa. Si visites aquesta zona, és un bon moment, doncs, per visitar Mieres i la Fageda d’en Jordà.


El valle de San Miguel de Campmajor es un paraje cautivador. Además del núcleo municipal de San Miguel, el municpio está compuesto por Falgons, iris de Campmajor y Ventajol.

En todo el municipio robaremos un montón de iglesias con personalidad propia, cascadas, pozas, puentes, castillos, pueblos abandonados… y una naturalesa maravillosa.

San Miguel está situado en la parte más occidental de la comarca del Pla de l’Estany. Por lo tanto, es un municipio fronterizo con la Garrotxa. Si visitas esta zona, es un buen momento, pues, para visitar Mieres y la Fageda d’en Jordà.


The valley of Sant Miquel de Campmajor is a captivating place. In addition to the municipal core of Sant Miquel, the municipality is made up of Falgons, Sant Martí de Campmajor and Ventajol.

Throughout the town, we will burst a bunch of churches with their own personality, jumping water, gorges, bridges, castles, abandoned villages… and a wonderful nature.

Sant Miquel is located in the most western part of the Pla de l’Estany region. Therefore, it is a border town with the Garrotxa. If you visit this area, it is a good time to visit Mieres and La Fageda d’en Jordà.


La vallée de Sant Miquel de Campmajor est un endroit captivant. En plus du centre municipal de Sant Miquel, la municipalité est composée de Falgons, Sant Martí de Campmajor et Ventajol.

Partout dans la ville, nous allons faire éclater un tas d’églises avec leur propre personnalité, des sauts d’eau, des gorges, des ponts, des châteaux, des villages abandonnés… et une nature merveilleuse.

Sant Miquel est situé dans la partie la plus occidentale de la région du Pla de l’Estany. Par conséquent, c’est une ville frontalière avec la Garrotxa. Si vous visitez cette région, c’est un bon moment pour visiter Mieres et La Fageda d’en Jordà.

Valoració

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sant Miquel de Campmajor 17831 CT ES
Com arribar-hi