Sant Miquel de la Roca

església encastada en un penya-segat

SANT MIQUEL DE LA ROCA (o del Portell) és una església gòtica encastada en un penya-segat rocós. L’edifici s’eleva per damunt del riu Fluvià. Des de lluny sembla una cova de la muntanya. Un cop arribes a l’església, obtens unes vistes espectaculars. Val molt la pena anar-hi, ja que tant la caminada en plena naturalesa catalana com el lloc, són molt especials i agradables.

S’hi accedeix per un camí des del mateix poble de Crespià. Cal passar per davant de l’església en ruïnes de Sant Bartomeu de Portell.


SAN MIGUEL DE LA ROCA (o del Portillo) es una iglesia gótica empotrada en un acantilado rocoso. El edificio se eleva por encima del río Fluvià. Desde lejos parece una cueva de la montaña. Una vez llegas a la iglesia, obtienes unas vistas espectaculares. Vale la pena ir, ya que tanto la caminata en plena naturaleza catalana como el lugar, son muy especiales y agradables.

Se accede por un camino desde el mismo pueblo de Crespià. Hay que pasar por delante de la iglesia en ruinas de San Bartolomé de Portel


SANT MIQUEL DE LA ROCA (or Portell) is a gothic church built on a rocky cliff. The building rises above the Fluvià river. From a distance it seems like a mountain cave. Once you get to the church, you get spectacular views. It’s worth going there, since both the walk in the middle of Catalan nature and the place are very special and pleasant.

It is accessed by a path from the same village of Crespià. You have to pass by the church in ruins of Sant Bartomeu de Portell.

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *