Sant Vicenç

I l'església del XII

A Sant Vicenç hi ha l’Ajuntament, l’edifici de les antigues escoles, l’església i el pavelló poliesportiu. És on es concentra la major part de població de Camós.

El veïnat d’en Ponç, hi ha cases antigues. Entre elles, Can Basses que té torre una torre medieval unes finestres gòtiques.

L’església parroquial de Sant Vicenç es veu de lluny. Es tracta d’un edifici del segle XII. La rectoria és una construcció molt elegant que confereix a tot el conjunt un racó que respira tranquil·litat. Actualment és un hotel.


En San Vicente está el Ayuntamiento, el edificio de las antiguas escuelas, la iglesia y el pabellón polideportivo. Es donde se concentra la mayor parte de población de Camós.

El vecindario de en Ponç, hay casas antiguas. Entre ellas, Can Bajos que tiene torre una torre medieval unas ventanas góticas.

La iglesia parroquial de San Vicente se ve de lejos. Se trata de un edificio del siglo XII. La rectoría es una construcción muy elegante que confiere a todo el conjunto un rincón que respira tranquilidad. Actualmente es un hotel.


In Sant Vicenç there is the Town Hall, the building of the old schools, the church and the sports hall. This is where most of the population of Camós is concentrated.

The neighborhood of Ponç, there are old houses. Among them, Can Basses has a medieval tower and some Gothic windows.

The parish church of Sant Vicenç is seen from afar. It is a 12th century building. The rectory is a very elegant building that gives the whole complex a corner that breathes peacefully. It is currently a hotel.


À Sant Vicenç se trouvent la mairie, le bâtiment des anciennes écoles, l’église et la salle de sport. C’est là que se concentre la majeure partie de la population de Camós.

Le quartier de Ponç, il y a de vieilles maisons. Parmi eux, Can Basses possède une tour médiévale et des fenêtres gothiques.

L’église paroissiale de Sant Vicenç est vue de loin. C’est un bâtiment du 12ème siècle. Le presbytère est un bâtiment très élégant qui confère à l’ensemble du complexe un angle qui respire paisiblement. C’est actuellement un hôtel.

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Camós 17834 CT ES
Com arribar-hi