Acadèmia de francès Banyoles

Classes de francès
Carrer Coromina, 8, baixos. Banyoles

Acadèmia de francès Banyoles

 


Classes:

Oferim la millor solució en cursos d’idiomes per aprendre francès segons les teves necessitats amb inscripcions obertes tot l’any.
Edat a partir de 15 anys, joves i adults.


 

Conversa:

Si vols reforçar la teva expressió oral, en els grups de conversa parlem de temes d’actualitat o que us interessin especialment per aconseguir una millor fluïdesa de parla en llengua francesa.

 


Nivells per aprendre francès:

Segons el Marc europeu comú de referència per a les llengües o Cadre européen commun de référence pour les langues (CECRL) del Consell d’Europa, la descripció dels nivells que t’oferim per aprendre francès és la següent:

  • Nivell A1 (nivell inicial): pot comunicar-se a nivell elemental per satisfer les seves necessitats amb fórmules fixes; pot mantenir una conversa senzilla sobre temes personals si l’interlocutor l’ajuda.
  • Nivell A2 (nivell bàsic): pot entendre i expressar idees sobre els temes més propers i comunicar-se en un viatge per satisfer les seves necessitats.
  • Nivell B1 (nivell intermedi): pot desenvolupar-se amb èxit en la majoria de situacions quotidianes i descriure experiències i desitjos, així com expressar la seva opinió sobre qüestions properes.
  • Nivell B2 (nivell avançat): pot entendre la majoria de textos i mantenir converses amb fluïdesa sense esforços per part de l’interlocutor.

Consulta’ns per escollir el nivell que més et convé.


Activitats i conferències:

Periòdicament, organitzem diferents activitats culturals i lúdiques, xerrades i conferències que tenen l’idioma francès com a fil conductor. Hi pots assistir tant si ets alumne de l’acadèmia com si vens puntualment a una o vàries activitats. Deixan’ns les teves dades de contacte i t’anirem informant.
Consulta les properes activitats i conferències en francès.

 


 

Traduccions francès-català:

Oferim el servei de traducció jurada francès català i viceversa, així com traduccions de pàgines web, documentació comercial per a empreses, etc.

 

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *