BNY Language Corner

acadèmia d'anglès
psg. de la Generalitat 20 17820 BANYOLES

BNY Language Corner


% Professors nadius – Classes dinàmiques


BNY Language Corner és una acadèmia d’anglès on l’alegria que porten els alumnes  i professors es nota a tot arreu. Està situada al barri de la Vila Olímpica de Banyoles.

Els nostres professors estan totalment qualificats (Cambridge DELTA, Cambridge CELTA, Trinity CertTESOL, PGCE, etc.) i són parlants nadius d’anglès d’Anglaterra.


PER A EMPRESES

IN-COMPANY

Els nostres professors d’anglès de negocis poden venir a la vostra oficina per oferir classes dissenyades per satisfer les necessitats de la vostra empresa.

CURSOS OBERTS

Veniu a conèixer empleats d’altres empreses locals en algun dels cursos que es realitzen a les nostres instal·lacions a Banyoles. En aquestes classes el tema principal és la comunicació pràctica per a les empreses.


METODOLOGIA

COMUNICACIÓ REAL

Les nostres classes exposen a adults, adolescents i nens a una gran varietat de tasques de comunicació reals.

VOCABULARI

El nostre mètode està dissenyat per augmentar ràpidament la quantitat de vocabulari dels alumnes. Us podem ensenyar a utilitzar el que ja coneixeu per deduir els patrons de la construcció de paraules en anglès.

PROGRESSOS MESURABLES

Moltes escoles poden ajudar-vos a sentir que esteu avançant. Nosaltres podem fer-ho millor. Tenim maneres especifiques per mesurar les millores en la vostra capacitat de comunicació


PER A ESCOLES I AMPAS

Podem proporcionar classes extraescolars als migdies o després de l’escola per a escoles situades a uns 30-40 km de Girona.

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *